СОУ „Емилия Станев“ с четири първи места от общинските ученически игри по волейбол

Четири купи за първо място извоюваха отборите на СОУ „Емилиян Станев“ от общинския етап на Ученическите игри по волейбол във възрастите 5 – 7 и 8 – 10 клас. При по- малките срещите се проведоха в многофункционалната спортна зала във В. Търново. При момичетата възпитаничките на Румен Трифонов надделяха с по 2:0 гейма над връстничките си от СОУ „Владимир Комаров“ и ОУ „Димитър Благоев“, като с много добри изяви се отличи Ивана Боболова. На второ място се класира отборът на СОУ „Вл. Комаров“ след успех с 2:0 над ОУ „Д. Благоев“. При момчетата на финала тимът, воден от Анелия Николова, се наложи с 2:0 гейма над ОУ „Д. Благоев“.

Срещите във възрастта 8 – 10 клас се играха в салона на СОУ „Владимир Комаров“. При девойките в първия полуфинал СОУ „Ем. Станев“ победи с 2:0 Езикова гимназия, а в другия Старопрестолната гимназия по икономика (СГИ) надви СОУ „Вл. Комаров“ с 2:1. В спора за върха момичетата на Румен Трифонов спечелиха победа над Старопрестолната гимназия с 2:0. В спора за трето място ЕГ „Проф. д-р А. Златаров” се наложи над СОУ „Вл. Комаров“ с 2:1 гейма.

Шест отбора взеха участие при юношите. След изиграване на срещите от двете групи за финал се класираха съставите на СОУ „Ем. Станев“ и Езикова гимназия, като победа с 2:1 гейма извоюваха възпитаниците на Анелия Николова. На трето място остана СГИ след успех над АК „Аркус“. Отборът на ПМГ „В. Друмев“ е пети, ПГ по електроника остана на шесто място.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *