7 четения

КНСБ започва кампания „ВЪЗстани за правата си“

„ВЪЗстани за правата си” е новата национална кампания на КНСБ, с която синдикатите провокират всеки, чиито права са нарушени, да подаде сигнал за това. Става дума за трудови, социални и синдикални права, а организацията може да се застъпи за всеки потърпевш, стига той да иска да търси справедливост и да сигнализира конфедерацията, каза регионалният председател на организацията Евгени Коев.

Инициативата продължава до Деня на труда – 1 май. Хората могат да потърсят синдикалистите чрез страницата на КНСБ в социалната мрежа https://www.facebook.com/CITUBulgariaa/?ref=hl, чрез официалния сайт на КНСБ www.knsb-bg.org, чрез пресцентъра, чрез Националния стачен комитет, както и чрез регионалната структура на КНСБ във Велико Търново.

„Ако във вашата фирма имате случаи или съмнения за ограничаване законното ви право за сдружаване на работниците, липса на трудово договаряне или осигуряване, забавяне на заплати, неизплащане на възнаграждения за извънреден труд, злоупотреби с работното време, опасни условия на труд и други нарушения на правата на работещите, не се колебайте да сигнализирате на посочените адреси и контакти“, заяви още Евгени Коев, който е готов и на лична среща с всеки, който потърси помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *