Два ТИР-а изгоряха край Куцина | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Два ТИР-а изгоряха край Куцина

Публикувана на: 05.01.2017г. 217 прегледа

ЗАПАЛИЛ СЕ ГАЗОВ КОТЛОН В КАБИНАТА НА ЕДИН ОТ ДВАТА ПАРКИРАНИ ТИРА край Куцина е опожарил и двете машини в нощта срещу сряда. Огнената стихия лумна около 2 часа на тир-паркинга край селото и въпреки усилия на пожарната от Полски Тръмбеш и двете машини са били унищожени от пламъците.

Камионите са с регистрация от Молдова и са пътували за там натоварени с медни намотки. Огънят е лумнал от отоплителния уред в една от кабините и после е обхванал и другата паркирана до него машина. Единият шофьор се топлел с газова бутилка с рефлектор, която аварирала, защото не може да се ползва в затворено пространство. Малко преди това двамата солидно почерпени тираджии си готвели на същия газов котлон и после си легнали в кабините. Сигналът до пожарната е подаден от единия от двамата шофьори. За щастие, те не са пострадали. Двамата мъже са задържани за разпит в полицията и тогава се оказало, че единият не може да представи никакви документи. Те ще бъдат разследвани за унищожаване на имущество по непредпазливост.

Н. ГЕОРГИЕВА

loading...

Коментари за "Два ТИР-а изгоряха край Куцина"

 • 04.01.2017 в 19:38

  Ха ха ха, пияни молдовци, овчари. Тръгнали камиони да карат, Де са видели техника, освен руската

  Отговор
 • 04.01.2017 в 19:59

  На място- да сгориш ?… Гоооооооолеми шофьори, дет пречат на пътя

  Отговор
 • 04.01.2017 в 21:21

  Стига сте писали глупости.Сигнала е получен в 01:21 . Товарът е медни намотки на единия камион а другия с подцинкована ламарина на рула.И двата товара не са засегнати.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *