Близо 5 млн. лв. за ремонт на водопроводи и улици | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Близо 5 млн. лв. за ремонт на водопроводи и улици

Публикувана на: 11.01.2017г. 28 прегледа

Страхилово, Орловец, Павел, Петко Каравелово и Раданово може да имат ремонтирани водопроводни мрежи, ако общината спечели проект „Реконструкция на водопроводната мрежа в община Полски Тръмбеш“. Целта на изготвения проект е извършване на строителноремонтни дейности по реконструкция на водопроводната мрежа в няколко населени места, включително и възстановяване на цялостната пътна настилка, които са разрушени и компрометирани. Проектната разработка предвижда реконструкция на водопроводите в тези села, които към момента са в изключително лошо състояние. Стойността на проекта е 3 077 269лв. без ДДС.

Реконструкция на уличната мрежа в община Полски Тръмбеш“е другият проект, по който се предвижда рехабилитация на улиците, които към момента имат асфалтова настилка в изключително лошо състояние, като за целта ще бъдат положени нови асфалтови пластове, ще се извърши реконструкция на тротоарите, както и цялостна подмяна на прилежащите бордюри. Обект на тази инвестиция са следните улици: „Иван Вазов“, „Антим I“ и „Славейков“, „Тракия“ в гр. Полски Тръмбеш, улица в с. Куцина и улица в с. Страхилово. Стойността на проекта е 1 883 921 лв. без ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>