Павликенчани стартират подготовката на 1 февруари, Милен Петков иска да запази състава | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Павликенчани стартират подготовката на 1 февруари, Милен Петков иска да запази състава

Публикувана на: 11.01.2017г. 76 прегледа

На 1 февруари ще започне подготовка за пролетния полусезон на Северозападната трета лига отборът на ОФК „Павликени“, съобщи старши треньорът Милен Петков. Решението е взето на Управителен съвет на клуба, проведен в понеделник. Засега никой от футболистите не е информирал наставника, че смята да смени клубната си принадлежност.

„Ние имаме изграден състав, надявам се, че ще го запазим. При нас условията са ясни и точни, играчите си получават договореното навреме и нямат причини да са недоволни“, коментира Милен Петков.

Според него е нормално други отбори да търсят състезатели на павликенския клуб през зимния прозорец. Той самият не смята да прави активна селекция, но всичко зависи от това дали ще се запази съставът.

От ръководството на клуба са уверили старши треньора, че бюджетът от 2016 г. ще се запази и ако е необходимо, ще бъде завишен. Клубът е общински, основните средства осигурява Община Павликени, но в управата има и бизнесмени, които активно подпомагат бюджета.

loading...

Коментари за "Павликенчани стартират подготовката на 1 февруари, Милен Петков иска да запази състава"

  • 12.01.2017 в 11:14

    otborat na pavlikeni nymali da napravi kalendar za 2017 i che imali novi kadri vav otbora

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>