Алокананд Диаз дел Рио представя системата "Хюман дизайн" във Велико Търново | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Алокананд Диаз дел Рио представя системата „Хюман дизайн“ във Велико Търново

Публикувана на: 21.04.2017г. 139 прегледа

Любопитните търновци ще научат как и какво могат да променят в живота си

АЛОКАНАНД ДИАЗ ДЕЛ РИО, КОЙТО Е ПРЯК УЧЕНИК НА ОШО И НА ОСНОВАТЕЛЯ НА ХЮМЪН ДИЗАЙН РА УРУ ХУ, Е ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЗА ПЪРВИЯ СИ СЕМИНАР ПО СИСТЕМАТА. Какво всъщност представлява тя, как ни помага да опознаем себе си и какво е възможно да променим в живота си са някои от въпросите, по които ще говори Дел Рио. В продължение на два дни и половина – от петък до неделя, той ще запознае най-любопитните търновци със системата на дизайн на човека, а всеки, включил се в курса, ще получи своя графика и ключ, с който да разчита картата си. След това ще може да продължи да експериментира, защото хюман дизайнът е цяла наука, която обединява в себе си други системи за духовно израстване, И-дзин, астрология, генетика, квантова физика…, обяснява Алокананд Диаз дел Рио. Той е в старата столица по покана на Диана Димитрова, която от години се занимава със системата.

Преди да се срещне със системата, той е бил няколко години ученик на Ошо. Всепризнатият мъдрец учил последователите си как да постигнат просветление и пробуждане. „Истината е, че слушах и нямах представа как се постига това просветление и как точно се чувствам, като съм пробуден. И въобще как да разбера дали съм пробуден. Ошо през цялото време обясняваше, че няма карта, по която да ни отведе до това просветление, защото то е индивидуален процес. После се срещнах с Ра Уру Ху, който казваше точно обратното – карта има и тази карта се нарича Дизайн на човека. Сега вече знам какво е просветление и знам, че съм пробуден и мога да обясня всичко това не по-зле от Ошо“, казва Дел Рио.

И обяснява, че хюман дизайнът не е въпрос на вяра, а наука. Структура, която може да обясни как работи умът ни и да ни научи да обичаме себе си. „Всъщност хюман дизайнът дава логическо обяснение на всички духовни учения на Ошо. За да разберете какъв сте, как работи вашият ум, за какво сте роден на тази земя – за да действате или повече да наблюдавате например, е достатъчно аз да знам датата ви на раждане и точния час. Тези данни се въвеждат в софтуер, който чертае графика. Тази графика е всичко за вас. Тя ви казва как да преминете през живота си и то с такива подробности и детайли, че аз всеки път настръхвам“, признава преподавателят.

Канадецът с френски произход Ра Уру Ху е автор на хюман дизайна. Истинското му име е Алън Кракоуер. Бил е директор на рекламна агенция, когато през 1983 г. решава да напусне бизнеса си и отива в Ибиса. Там именно съставя системата, като обяснява, че получава цялото знание за нея след мистично преживяване. Милиони са вече хората по света, които са приели хюман дизайна като наука, която може да обясни човешката ни природа.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *