Емил Кълчишков ще продължи да ръководи спортно обединение "Локомотив" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Емил Кълчишков ще продължи да ръководи спортно обединение „Локомотив“

Публикувана на: 21.04.2017г. 115 прегледа

Емил Кълчишков ще продължи да ръководи спортно обединение „Локомотив“. Досегашният председател на Управителния съвет на дружеството получи нов мандат на проведеното общо събрание.

На него се взе решение да бъдат изключени два от клубовете за системно неплащане на членски внос. Това са лекоатлетическият клуб „Локомотив 26” и клубът по бойно-приложни изкуства. Неговият председател Кръстьо Джамбазов автоматично отпада от Управителния съвет и мястото му бе заето от Мадлена Ангелова от клуба по тенис на маса „Локомотив”.

От името на клуба по борба Николай Ганев поиска спортното обединение да защитава интересите на клубовете пред общината. Ганев предложи общинското финансиране да се насочва за вид спорт, а ако този спорт се развива от няколко клуба, те да си делят парите помежду си.

Председателят на лекоатлетически клуб „Локомотив 55” Маргарит Марков поиска помощ за леката атлетика, която вече не разполага с никаква писта за тренировки. По думите на шефката на ОП „Спортни имоти и прояви” Петя Богданова веднага след приключване на футболния сезон ще започне рекултивация на лекоатлетическата писта и тя ще бъде насипана с шамот, за да се осигурят условия за лекоатлетите.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *