Читателски вълнения. Ще се съсипе ли и мостът между Шемшево и Леденик? | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Читателски вълнения. Ще се съсипе ли и мостът между Шемшево и Леденик?

Публикувана на: 21.04.2017г. 142 прегледа

В момента за селата Шемшево, Леденик, Буковец и Пушево е много актуален въпросът за повредения мост над река Янтра. Разстоянията от В. Търново до посочените села се увеличиха двойно и това се отразява много зле финансово на пътуващите по тия линии граждани. Всички ние чакаме с нетърпение започването на строежа на новия мост, който по последни данни ще е успореден на стария. Но докато трае този строеж, останалите мостови съоръжения на посочената по-горе територия се натоварват, и то неимоверно много.

Тревогата най-вече е за моста между с. Шемшево и с. Леденик, на който вече не съществува знак за товара, който може да издържи, и затова в последните дни един огромен камион прекарва дърва по два пъти на ден от посока с. Буковец през с. Шемшево и с. Леденик в посока В. Търново. Щом камионът така спокойно се движи в посочената по-горе посока, е явно, че на никого от кметовете не му пука за моста, за който беше писано, че също не е в много добро състояние.

Но ние, гражданите, не трябва да допускаме да се разруши и това съоръжение от превозвачите на дървен материал, защото те си прибират печалбите, а ние търпим парични загуби. Камионът марка „ДАФ“ е с регистрационни номера ВТ 22 59 КА отпред и номер ВТ 8482 ЕВ отзад.

Написах всичко това с надеждата, че контролните органи ще се самосезират и преустановят тези курсове, ако не…, е ясно какво следва отново.

Надежда ИВАНОВА

loading...

Коментари за "Читателски вълнения. Ще се съсипе ли и мостът между Шемшево и Леденик?"

  • 21.04.2017 в 13:16

    По разваления мост – минават пешеходци!!!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *