Автокино гостува във Велико Търново на 22 май | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Автокино гостува във Велико Търново на 22 май

Публикувана на: 19.05.2017г. 59 прегледа

ДВА БЪЛГАРСКИ ФИЛМА „ВОЙВОДА“ И „ДОКАТО АЯ СПЕШЕ“, МОГАТ ДА ГЛЕДАТ ТЪРНОВЦИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА единственото в България пътуващо автокино. Прожекциите във Велико Търново са на 22 май от 21 и 23 часа. Киното ще бъде разположено на наказателния паркинг под Царевец.

Автокиното се състои се от голям външен филмов екран 5 х 10 м и на височина от земята 2 м, операторска кабина, щанд за храни и напитки и паркинг. В рамките на това затворено пространство посетителите могат да гледат филми в уединението и комфорта на своите автомобили.

Звукът се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота за града, която е изписана на екрана.

Билетите се купуват предварително на www.avtokino.bg или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50 – 60 автомобила.

Коментари за "Автокино гостува във Велико Търново на 22 май"

  • 19.05.2017 в 14:33

    „Звукът се изпъчва“ 😀

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>