Местната звезда Илия Георгиев изгря и в „Откраднат живот” | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Местната звезда Илия Георгиев изгря и в „Откраднат живот”

Публикувана на: 19.05.2017г. 229 прегледа

МЕСТНАТА ЗВЕЗДА ИЛИЯ ГЕОРГИЕВ, ПОЗНАТ КАТО ГЛАСА НА ЕДНИ ОТ НАЙ-РЕЙТИНГОВИТЕ ПРЕДАВАНИЯ ОТ МАЛКИЯ ЕКРАН, СЕ ПОЯВИ В ХИТОВИЯ СЕРИАЛ „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ”. Участието му е епизодично, като се появява заедно с фолкпевицата Бони, която влезе в ролята на бременна, а Илия Георгиев в образа на таткото. Наскоро любителите на българските сериали имаха възможност да видят Илия Георгиев и във филма „Ние, нашите и вашите” в ролята на бизнесмен.

Това не е първата поява на горнооряховеца на малкия екран. През 2014 г. участва с епизодична роля в четвъртия сезон на сериала „Под прикритие”. Въплъщението на Илия бе в ролята на подземен бос, а действието се развиваше в столичен хотел. Това бе дебютът му в киното, а поканата за участието му бе от режисьора Димитър Митовски.

Търновци познават Илия Георгиев като водещ на едно от най-популярните предавания в местния радиоефир. Звездата му изгря преди няколко години с появата му като глас в популярните риалити формати „Биг Брадър“, „Денсинг старс“ и „Стани богат”.

В. ВАЛЕНТИНОВА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>