Новини

Даниел Панов подкрепи ученици, направили филм за В. Търново

КМЕТЪТ НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ДАНИЕЛ ПАНОВ ПОДКРЕПИ УЧЕНИЦИ, КОИТО СА НАПРАВИЛИ ФИЛМ ЗА СТАРАТА СТОЛИЦА. Любителската продукция е дело на ученици от клуб „Виктория” към Средно училище „Вела Благоева” с ръководител Ивелина Климентинова. В края на миналата седмица тийнейджърите представиха проекта си пред Даниел Панов, който не скри възторжените си оценки.

Късометражният филм е сниман в продължение на два месеца. С него учениците участват в националното състезание „Изгряващи звезди”, което се провежда с подкрепата на неправителствената организация за млади предприемачи Junior Achievement.

Даниел Панов пожела успех на младите творци в надпреварата и изрази увереност, че те ще я спечелят. Той предложи на учениците да обогатят филма с още кадри, представящи по атрактивен начин както историята и културата във Велико Търново, така и съвременния живот. Със съдействието на Даниел Панов учениците ще получат свободен достъп за заснемане на кадри в избрани от тях музейни обекти, както и за последващото популяризиране на продукцията.

2 thoughts on “Даниел Панов подкрепи ученици, направили филм за В. Търново

  • Когато искаме можем. Българските деца са много способни и много добри трябва да се поущряват и пазят от лошите навици . От тях зависи нашето бъдеще. Пожелавам успех на филма.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *