Седем проекта от областта одобрени за финансиране от кампанията „За чиста околна среда“

Публикувана в брой: 101 / 2012-05-30
Видяна: 567 пъти

Общо седем проекта за Великотърновска област ще бъдат финансирани в рамките на националната кампания „За чиста околна среда” и обявения от екоминистерството конкурс на тема „Обичам природата - и аз участвам”. Средства по програмата ще получат други шест проекта от Габровска област, която е към Регионалната екоинспекция в старата столица.
Одобрените проекти за Великотърновска област, които ще получат субсидии до 10 хил. лв., са на община Стражица за почистване и озеленяване, на община Елена за почистване, благоустрояване и озеленяване на междублоково пространство в квартал „Север“, както и на община Горна Оряховица и село Арбанаси. Проектът на община Долна Оряховица е за озеленяване и възстановяване на зоната за отдих в центъра на града.
До 5 хил. лв. ще получат проектите на ОУ „Неофит Рилски“ в Килифарево за създаването на екокът и детска градина „Ангел Каралийчев“ в Стражица.

В. ВАЛЕНТИНОВАadress etap, bus, group, plus, grup plus, sofia, varna, dobrich, veliko tarnovo, albena, shumen, silistra, omurtag, targovishte

shtastliveca, restorant, veliko tarnovo

victoria imoti, Veliko Turnovo

starcheski dom, dragijevo, Veliko Turnovo

san marco, veliko tarnovo

britos, novata bira na bulgaria, veliko tarnovo

transins, izkupuvane na stari koli, avtomobili, automobile

nadin, izkupuvane na stari koli, avtomobili, automobileobshtina Elena

obshtina Pavlikeni

scena na vekovete, veliko tarnovo, opera, carevec

Експерт Акаунтинг ООД - счетоводство, ддс, данъци, трз, заплати, отчет, декларации, осигуровки, право, закон. Expert Accounting