Назначиха Ахмед Юсеин за временен председател на ДПС във Велико Търново

Публикувана в брой: 37 / 2013-02-22
Видяна: 1109 пъти

БИВШИЯТ ДЕПУТАТ ОТ КЪРДЖАЛИЙСКИ ИЗБИРАТЕЛЕН РАЙОН АХМЕД ЮСЕИН е назначен за областен председател на ДПС до провеждането на отчетно-изборна конференция на партията, която ще се състои след парламентарните избори.
Юсеин е утвърден от централното ръководство на движението, след като от поста бе отстранен досегашният областен председател Атанас Атанасов.
Новият лидер ще трябва да синхронизира дейността в областните структури и да подготви партията за изборната й цел – запазване на депутатския мандат от региона. Това коментира пред „Борба” депутатът Хасан Хаджихасан. Той допълни, че предстои създаването и на областен предизборен щаб, който ще се оглавява от самия народен представител.
Временният областен председател на ДПС е на 65 години. Бил е два пъти депутат, както и областен управител на Кърджали. В момента той е един от личните съветници на почетния председател на партията Ахмед Доган.

Е. СВЕТОСЛАВОВАadress etap, bus, group, plus, grup plus, sofia, varna, dobrich, veliko tarnovo, albena, shumen, silistra, omurtag, targovishte

stroitelna borsa, atlas, stroitelni materiali, veliko tarnovo

shtastliveca, restorant, veliko tarnovo

victoria imoti, Veliko Turnovo

starcheski dom, dragijevo, Veliko Turnovo

san marco, veliko tarnovo

britos, novata bira na bulgaria, veliko tarnovo

transins, izkupuvane na stari koli, avtomobili, automobile

nadin, izkupuvane na stari koli, avtomobili, automobileobshtina Elena

obshtina Pavlikeni

scena na vekovete, veliko tarnovo, opera, carevec

Експерт Акаунтинг ООД - счетоводство, ддс, данъци, трз, заплати, отчет, декларации, осигуровки, право, закон. Expert Accounting