ДРАМА. Майка не може да вземе сина си при нея в Испания дори със съдебно решение по Хагската конвенция

Прокуратурата в Горна Оряховица започва проверка, защото бащата Теодор Крумов крие детето
27-ГОДИШНАТА ИСКРА ТОНЧЕВА ОТ ЛЯСКОВЕЦ МЕСЕЦИ НАРЕД НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ СИНА СИ ОТ БАЩА МУ Теодор Крумов и да замине за Испания, където работи, а детето ходи в учебно заведение. Младата жена има влязло в сила съдебно решение по Хагската конвенция за международно отвличане на деца и изпълнителен лист за предаване на момченцето, което скоро ще стане на 6 години. Въпреки документите, частния съдебен изпълнител и адвокатска гилдия, на 28 юни Искра не успява за четвърти път да си получи сина в общината в Лясковец, където е насрочено предаването. Причината е една – бащата не иска да даде детето и не иска да изпълни съдебното решение, което му е много добре известно и под него пише „не подлежи на обжалване“.

Read more
ОЩЕ НОВИНИ ОТ ДЕНЯ

Комисар Стефан Николов и Благовеста Факирова участваха в национален съвет за престъпността

Комисар Стефан Николов, началник-отдел „Охранителна полиция” при ОДМВР, и изпълнителният директор на сдружението на кметовете и кметските наместници Благовеста Факирова

Read more

ТЕАТРАЛЕН АФИШ

„ГОСПОЖА МИНИСТЕРШАТА“ от Бранислав Нушич 30 юни, 19ч., ДМТ „Константин Кисимов“, В. Търново режисьор: Митко Шарков сценограф: Лидия Къркеланова пластика:

Read more
Спорт
Забава и знание