„Щастливеца“ кани на гости в миналото

Публикувана в брой: 62 / 2013-03-29
Видяна: 3303 пъти


„Щастливеца“ 2 се намира във Велико Търново, ул. „Христо Ботев“ 3, Сити център Полтава, телефон: 062 60 60 53.


ХОРАТА ДА СЕ ПОЧУВСТВАТ КАТО У ДОМА СИ – ТОВА Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА РЕСТОРАНТ „ЩАСТЛИВЕЦА“ 2 в някогашното кино „Полтава” във В. Търново. Задачата не е трудна за изпълнение, когато отвсякъде клиентите са заобиколени с топлина, уют и предразполагаща атмосфера, която ги кара да се пренесат мислено вкъщи. Всичко е издържано в стил 30-те и 40-те години, или т.нар „винтидж“, а черно-бели фотографии от миналия век доближават до Алеко, патрона на ресторанта. Старинни часовници, отброяващи времето, телефони, които всеки момент ще звъннат, и пиано, изпод чиито клавиши ще прозвучи любимата им мелодия, кара посетителите да забравят истинската цел на посещението си, а именно да се насладят на разнообразното меню на ресторанта. Клиентите с усмивка биха посегнали към бутилките с изящни вина, които са подредени в шкафове, напомнящи ни тези в домовете им.
Всеки детайл в интериора на „Щастливеца“ е изпипан до последната подробност – от саксиите с цветя, които красят масите, до поредиците от книги за малки и големи, наредени върху грижливо подредените бюфети. Оригиналните решения са в резултат на екипната работа на дизайнера Дидо, готвачите, сервитьорите и управителите на ресторанта. Всяка декоративна възглавничка и изящна порцеланова кукла пък е дело на Виолета Чалъкова. Уникалните интериорни решения впечатляват както българите, така и чужденците.
„Обичам го. Това е най-хубавото място, което съм виждала в България. Снимките, вазите, всичко е невероятно, толкова е френско. Храната е много вкусна, а обслужването е перфектно. Желая на екипа всичко най-хубаво“, казва австралийката Анн, която е редовен клиент на ресторанта.
„Щастливеца“ 2 е разположен на две нива и предлага 120 места, които обаче ще се удвоят през лятото, когато врати за посетители ще отворят и терасите на заведението. Верен на своето мото „Колекция от вкусове и аромати“, екипът на заведението залага на авторско и богато меню, в което всеки може да намери подходящото за себе си ястие. Ресторантът се съобразява със забързаното ежедневие на хората и предлага дневно меню с традиционни български рецепти, а родителите, които избягват да се хранят навън, могат да разчитат на добре оборудвания детски кът, в който децата им да се забавляват. За малчуганите се грижи професионален педагог, който работи и с предварителни заявки за специални събития.
За всеки рожден ден, юбилей, годишнина или друг личен празник може да се разчита на „Щастливеца“ да създаде уникална атмосфера според желанията и нуждите на клиентите.adress etap, bus, group, plus, grup plus, sofia, varna, dobrich, veliko tarnovo, albena, shumen, silistra, omurtag, targovishte

shtastliveca, restorant, veliko tarnovo

victoria imoti, Veliko Turnovo

starcheski dom, dragijevo, Veliko Turnovo

san marco, veliko tarnovo

britos, novata bira na bulgaria, veliko tarnovo

transins, izkupuvane na stari koli, avtomobili, automobile

nadin, izkupuvane na stari koli, avtomobili, automobileobshtina Elena

obshtina Pavlikeni

scena na vekovete, veliko tarnovo, opera, carevec

Експерт Акаунтинг ООД - счетоводство, ддс, данъци, трз, заплати, отчет, декларации, осигуровки, право, закон. Expert Accounting