Вестник Борба - Новини от Велико Търново

Орисаха първото бебе за 2019 година, родено в старата столица

Екипът на акушеро-гинекологичното и неонатологичното отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново отбеляза Бабинден с пищно тържество в База II на областната болница. Професионалния празник на работещите в сферата на родилната помощ уважиха кметът на старата столица инж. Даниел Панов, директорът на общинския социален отдел Росица Димитрова, изпълнителният директор на стационара д-р Стефан Филев, медицинският директор д-р Галина Гарева, дамите от „Зонта Интернешънъл“ клуб Велико Търново и други. Танцьорите от местния клуб „Сръчница“ поведоха кръшно хоро, на което се хванаха началникът на акушеро-гинекологичното отделение доц. д-р Светлозар Стойков и десетки негови колеги. Литургия за здраве и благополучие отслужи отец Славчо, който поръси със светена вода присъстващите и пожела в звеното да се раждат още повече деца.

Read more
ОЩЕ НОВИНИ ОТ ДЕНЯ

По традиция всяка година на 21 януари жените от групата за изворен фолклор „Зелен бръшлян” при Народно читалище „Народна просвета 1874” в с. Ресен пресъздават народния обичай „Къпане на бабата”

И тази година те посетиха общопрактикуващите лекари д-р Шишманов, д-р Дишлев и д-р Иванов и медицинските сестри Мариана Дочева и

Read more
Спорт
Забава и знание
КАКВО НАЙ-МНОГО ЧЕТОХТЕ ЯНУАРСКИТЕ МЕСЕЦИ НА 2015, 2016 И 2017Г.

Търновката Пламена Панова стана финансов консултант във „Файненшъл таймс”

Кариери КАТО КОНСУЛТАНТ НА ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ ВЪВ „ФАЙНЕНШЪЛ ТАЙМС” В ЛОНДОН РАБОТИ ПЛАМЕНА ПАНОВА. Младата търновка е част от търговския отдел на вестника, който остава изданието с най-висока международна репутация в света на бизнеса. Такава длъжност в българските медии няма, затова и Пламена приела работата си от самото начало с любопитство и ентусиазъм.

Read more