Главен комисар Никола Николов награди 11 души за битката с огъня в „Елит Мес“ и един за спестени 900 лв. от ремонт

ДИРЕКТОРЪТ НА НАЦИОНАЛНАТА ПОЖАРНА ГЛАВЕН КОМИСАР НИКОЛА НИКОЛОВ ДОЙДЕ вчера във Велико Търново, за да награди лично 12 огнеборци от областта за проявен героизъм и за всеотдайна служба. На церемонията бяха директорът на търновската пожарна ком. Красимир Кръстев, директорът на ОД МВР ст. комисар Д. Машов, областният управител Любомира Попова и др.

11 от наградените получиха благодарствена грамота и по 100 лева за битката с огнената стихия в търновския месокомбинат „Елит Мес“ на 6 ноември тази година. Тогава екипи гасиха пожара часове наред и с риск на живота си.

Read more
ОЩЕ НОВИНИ ОТ ДЕНЯ

ТЕАТРАЛЕН АФИШ

  16 декември Куклен театър ВЕСЕЛ на 16 декември от 11.00 часа в НЧ „Искра“ представя: „КОЛЕДНА БЪРКОТИЯ“  (ДКТ –

Read more
Спорт
Забава и знание
Какво най-много четохте през този месец 2016 година?

Трима убити и 16 ранени при жестокия челен удар между рейс с общинари от Лясковец и лека кола

При удара е загинал шофьорът на автобуса Стефан Бъчваров и озеленителят в общината Атанас Захариев 16 СА РАНЕНИТЕ В ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА КРАЙ ЛОВЕШКОТО СЕЛО МИКРЕ ВЧЕРА СУТРИНТА между автобус с общинари от Лясковец и лека кола, каза шефката на болницата в Ловеч д-р Татяна Ганчева. Загинали са 36-годишнят шофьор на автобуса Стефан Бъчваров от едноименната превозваческа фирма „Бъчварови“ и озеленителят от общината Атанас Захариев, на 42 г. Третата жертва е 45-годишната шофьорка на леката кола, която е от София. Служителите на общината в Лясковец са пътували за Вършец, където снощи са щели да празнуват за Коледа.

Read more

Сбъдната коледна мечта. След петгодишна борба за рожба Силвия Минчева от Велико Търново роди дъщерите си Христина и Милена

„МОИТЕ ДВЕ ДЪЩЕРИ СА НАЙ-ПРЕКРАСНАТА МИ СБЪДНАТА КОЛЕДНА МЕЧТА. Нека всички двойки с репродуктивни проблеми не се отчайват, да вярват

Read more