Вестник Борба - Новини от Велико Търново

За пръв път: Прокурор и адвокат поискаха дружно убиецът на Мария да остане в ареста

Николай Кънчев: „Не съм искал да я убивам!“

ЗА ПРЪВ ПЪТ ПРОКУРОР И АДВОКАТ ПОИСКАХА ОТ СЪДА обвиненият в зверското убийство на 45-годишната Мария Петрова от Горна Оряховица да остане зад решетките. Пак за пръв път от много години съдът пусна журналистите в залата на делото за гледане на мярката за неотклонение на 36-годишния Николай Кънчев. Съдия Теодор Милев дори не направи опит медиите да не бъдат допуснати, което почти не се случва във Великотърновския окръжен съд.

„Не съм искал да убия Мария! Не съм зависим от наркотици и в този ден не съм употребявал такива“, каза Николай Кънчев. Неговият служебен адвокат Росен Илиев заяви, че мярката „задържане под стража“ на този етап е обоснована и адекватна, защото навън би се притеснявал за живота си, който може и да е застрашен от хора, които биха искали да отмъстят.

Read more
ОЩЕ НОВИНИ ОТ ДЕНЯ

С 1320 лв., осигурени от Сателитния клуб Павликени – Бяла Черква на Ротари клуб – Велико Търново, бяха закупени пет комбинирани устройства с филтри, подсигуряващи вода с високо качество

С 1320 лв., осигурени от Сателитния клуб Павликени – Бяла Черква на Ротари клуб – Велико Търново, бяха закупени и

Read more

Разговори за изкуството, семейството и ценностите в навечерието на Деня на християнското семейство в Севлиево

Градската библиотека в Севлиево ни среща с творци на словото На 21 ноември Българската православна църква отбелязва празника Въведение Богородично.

Read more
Спорт
Забава и знание