Стопани дават къщите си за живеене „под наем, без наем”

Стопани дават къщи за живеене на напълно непознати новодомци срещу символичен наем от 2, 5 или 10 лв., или напълно безплатно. Инициативата е стартирана в интернет на сайта beznaem.com, където всеки може напълно безплатно да пусне обява за имота си или да прегледа обявите за да си хареса такъв.

В сайта има и няколко обяви от търновско. Жена търси свестни квартиранти, на които да предостави ключовете от селската си къща в Ресен за да се грижат за нея и да я пазят от крадци. Къщата е доста примамлива за живеене: на два етажа, като на долния има и камина, с четири спални и дървена тераса, от която се открива прекрасна гледка. До къщата има още кладенец и овощна градина и целият този разкош се дава напъно безплатно само срещу условието имота да се пази и да се стопанисва добре. Другата обява за безплатна къща с кладенец, която вече два месеца търси своите стопани е в село Раданово.

Read more
ОЩЕ НОВИНИ ОТ ДЕНЯ

КИНО-КЛАСИК SOUNDTRACKS

На 26 Август от 21:00 часа заповядайте на чудесен концерт! Нарича се КИНО-КЛАСИК SOUNDTRACKS и е специално подготвен за почитателите

Read more
Спорт
Забава и знание