Искам да благодаря на всички, които гласуваха и дадоха доверието си на Движение "Царевград за Велико Търново". | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Искам да благодаря на всички, които гласуваха и дадоха доверието си на Движение „Царевград за Велико Търново“.

Публикувана на: 28.10.2015г. 374 прегледа

 

Уважаеми великотърновци,

Уважаеми колеги и приятели,

 

Искам да благодаря на всички, които гласуваха и дадоха доверието си на Движение „Царевград за Велико Търново“. Ние няма да Ви подведем. Вашето доверие е най-големият ни капитал, но и най-големият ни ангажимент.

Бъдете сигурни, че ние от Движение „Царевград за Велико Търново“ ще работим активно в Общинския съвет и ще бъдем коректив на кметската власт. От нас можете да очаквате да казваме само истината, независимо дали това се харесва на някого.

Редно е да поздравя победителя в изборите – Даниел Панов. Поздравявам и всички колеги, които са избрани и с които ще работим заедно в Общинския съвет.

Искам да изкажа специална благодарност към колегите си от Движение „Царевград за Велико Търново“, с които работихме усърдно по време на кампанията и стигнахме до хората. Убеден съм в това. Няма да пестим време и усилия, за да защитаваме интереса на великотърновци, за да има по-добър живот за Велико Търново и бъдеще за децата ни.

Стефан Михайлов

Движение „Царевград за Велико Търново“

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!