10 четения

Годишен зодиакален хороскоп

Изготвен от астролога Станислав Климентов специално за читателите на в. „Борба”

 

Стрелец

2016-а за вас е благоприятна. Нейното влияние ви дарява с оптимизъм, късмет и винаги добро настроение. Тя ще бъде щастлива и интересна, разнообразна и новаторска. Новите запознанства, които завързвате, ще са особено полезни за онези от вас, които се занимават с бизнес, изискващ различни контакти и приятели на много места. Пътуванията няма да са рядкост и през тази година, така че не очаквайте да се затворите в сивотата на скучния град. Внимавайте обаче да не попаднете на хора, които със своя егоизъм и липса на такт ви товарят с излишна отрицателна енергия. Отбягвайте негативно настроените хора от обществото, защото нито те ще са ви от полза за нещо, нито вие ще успеете да им помогнете да подобрят настроението си. Занимавайте се само с открити хора и с близки до вашите интереси.

 

Козирог

Вие сте удовлетворени тогава, когато имате работа, стига тя върви. Това ще се случи през идната година – хем ще имате много задължения, хем и те ще ви спорят. Годината ви дава гаранция за професионален и финансов успех. За разлика от 2015-а, когато на моменти едва свързвахте двата края, сега ще се видите с повечко пари – заслужена награда за вашия упорит труд. Не е изключено да смените няколко работи, търсейки своята истинска реализация. Ставате гъвкави и лесно адаптивни. На фона на миналата година настъпващата ще ви се стори по-лека и интересна. Надеждите ви са по-големи.

 

Водолей

2016-а година активира много нови черти от вашия характер, които дори и вие самите не сте познавали до момента. Ставате все по-находчиви и напористи, все по-търсещи и оригинални. Именно тази оригиналност в действията ви може да подразни хората около вас. Мисленето ви се променя – то се извисява и ще е по-скоро нестандартно и абстрактно, отколкото традиционно и нормално. Залагайте на всичко ново, на нещата, които не са се пропагандирали до момента, които са неизвестни, оригинални и непознати. Ако ви предстои да се захванете с бизнес, започнете нещо нетрадиционно и ще успеете. За да гарантира триумфа си, съобразете се с моментите, в които е добре да се поставят нови начала (новолунията през 2016 година) и моментите, в които да избягвате да подписвате документи и договори – периодите на ретрограден Меркурий.

 

Риби

В годината на нестихващи страсти, бурни промени, агресия и напрежение вие оставате примирени и тихи. Съгласявате се с всичко около себе си, защото не желаете да всявате някакъв хаос и да налагате мнението си над околните. За съжаление, тази привидна тиха и спокойна вода на повърхността крие дълбоко, скрито и бурно вълнение, което кипи от желание да изригне в най-напрегнатите моменти. Таите скрита агресия, която ви разяжда отвътре, без да я показвате. Но дойде ли момент, в който чашата прелее, бихте изригнали с такава мощ, че да пометете всеки пред себе си. Успявате да проявите главно добрите, белите си черти от характера – състрадателност, миролюбие и обич. На моменти проявявате и лицемерие, за да запазите добрия тон. По-добре играйте себе си без преструвки, за да не излезете вие виновни за някои кавги, които сте искали да прикриете.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *