Днес е жребият за зимния турнир по футбол във В. Търново, 29 отбора са подали заявки

29 отбора са подали заявка за участие в зимния турнир по футбол във В. Търново, съобщи секретарят на Зоналния съвет на БФС Игор Бакьов. Надпреварата в Двореца на културата и спорта „В. Левски” започва на 11 януари. Жребият за предварителните групи ще бъде теглен днес следобед от 16 часа в залата за пресконференции на двореца. Ако до изтичане на крайния срок за записване не са подадени нови заявки, при жребия отборите ще бъдат разпределени в шест групи по четири и една от пет. Напред ще продължат първите два тима от шестте групи и първите три от тази с пет състава. По регламент на терена имат право да бъдат петима полеви футболисти и един вратар. Мачовете са от по две полувремена от по двайсет минути, с почивка от десет минути.

По традиция ръководителите на отборите отново са били изобретателни при избора на имена. Публиката в залата ще види „Палавници”, „Видимо доволни”, „Няма смисъл”, „Продължаваме напред”, „Аутсайдерите”…

Доста фирми също ще имат свои представителни тимове, включват се отбори от Ресен, Драганово, Елена, Севлиево… Сред записалите се за участие ще бъде и състав на фенклуб „Етър”.

Предвижда се финалната среща и двубоят за 3 – 4-то място да са на 5 февруари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *