Трима прокурори с награди от Сотир Цацаров

Главният прокурор Сотир Цацаров награди апелативен и двама окръжни прокурори за висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните им задължения. Прокурорът в Апелативната прокуратура Велико Търново Антоанета Чакърова е удостоена с грамота и отличие „Служебна благодарност“ за стриктното изпълнение на задълженията си по надзора за законност. Предложението за отличието на прокурор Чакърова е направено от Ася Петрова, заместник на главния прокурор при Върховната административна прокуратура. Антоанета Чакърова бе районен прокурор на В. Търново през 1998 – 2000 г., след това бе назначена в Окръжна прокуратура, а от три години е в апелативната инстанция.

Валентин Вълков, административен ръководител и окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Ловеч, и Надежда Желева, шеф на Окръжна прокуратура – Габрово, са наградени с грамота и отличие „Служебна благодарност“ за висок професионализъм в пряката прокурорска работа и образцово изпълнение на служебните задължения. Валентин Вълков е прокурор по мегаделото срещу бившия антимафиот Орлин Тодоров.

Грамотите на тримата отличени прокурори бяха връчени тържествено в петък от Огнян Басарболиев, апелативен прокурор на Апелативна прокуратура – В. Търново, пред целия прокурорски колектив.

Н. ГЕОРГИЕВА

One thought on “Трима прокурори с награди от Сотир Цацаров

  • 11.01.2016 в 18:56
    Permalink

    Честито!
    Една достойна и силна жена!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.