Новини

ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ. Зелени площи в болницата и училищен двор превърнати в паркинг

ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ ПРЕД ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА „Д-Р СТЕФАН ЧЕРКЕЗОВ“ СЕ ПОЛЗВАТ КАТО ПАРКИНГ ОТ НАД 100 АВТОМОБИЛА. Вчера на телефон 112 за това се е обадил Ибрахим Карагьозов.

„Зелените площи са унищожени и превърнати в паркинг. Звънях на паяка, но ми казаха, че отговаряли само за паркирането в сините зони. Тогава се обадих и на телефон 112, откъдето ми поискаха номерата на автомобилите, но те са десетки“, коментира Ибрахим. Пред лечебницата има разчертани места за безплатно паркиране, но те са трийсетина, докато желаещите да спират са поне десет пъти повече, а единствената им възможност е парковата зона.

По общо мнение в района около болницата час по-скоро трябва да се направи зона за кратковременно паркиране, а Община Велико Търново и КАТ да си влязат в ролята и да прочистят парковете. Неправомерно в своеобразен паркинг е превърнат и дворът на ОУ „Патриарх Евтимий“. Частни автомобили на живущи в района се паркират ежедневно на спортните игрища на школото независимо от множеството забранителни знаци.

Снимка Светослав СТЕФАНОВ

2 thoughts on “ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ. Зелени площи в болницата и училищен двор превърнати в паркинг

  • Какво стана? Разпродадоха ли 18.5-те декара на Кауфлантя?

    Отговор
  • Що, инъче общината щеше да ти направи паркинг ли? Колкото го направи последните 30години толкова ще го направи и следващите 30. Поне ако го продадат на Кауфланд ще направят хората голям паркинг за магазина си където тъпунгери като теб ще има къде да паркират,Аре лека

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *