2 четения

Павликенчани негодуват: направихте ни половин път, искаме и другата половина

НЕОБИЧАЕН РЕМОНТ НА ПЪТ, ПРИ КОЙТО БЕ НАПРАВЕНА САМО ЕДНАТА ПОЛОВИНА, тормози павликенчани. Трасето между Павликени и Сухиндол е ремонтирано само до… средата, там, където започва Сухиндолска община. В мандата на бившия премиер Пламен Орешарски бяха направени 7 км от участъка от Сухиндол, а останалите 7, които отвеждат до Павликени, са в дупки.
„Правим петиция със снимков материал. Това, което са направили, е абсурдно. Ако пътувате от Павликени, ще видите, че няма толкова лош път. Изведнъж обаче дупките свършват с табелата за Сухиндолска община и започва гладък асфалт. Обяснението на Изпълнителна агенция „Пътища” бе, че това е път 3-404 и номерацията вървяла откъм Севлиево. Затова направили първо другия участък, независимо че е ненатоварен. В нашия се движат и множество ученически автобуси, както и тези от междуселищните линии”, коментира кметът на Павликени Емануил Манолов.
Заради абсурда от името на общината той внася писмо до правителството, областния управител проф. Пенчо Пенчев и Агенция „Пътна инфраструктура”.
С. МАРИНОВ

Един коментар за “Павликенчани негодуват: направихте ни половин път, искаме и другата половина

  • 16.01.2016 в 11:31
    Permalink

    Пълни глупости, че пътя е направен до средата е така но когато човек патува няма значение коя полпвина е ремонтирана все си кара и по дупките. И ако на на 20% от павликенчани им се налага да се движат по този път, то всеки сухиндолец минава от там

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!