3 четения

Оспорвани мачове в ДКС „В. Левски”, възелът в група „Ж” се заплете

Оспорвани мачове изгледа във вторник публиката в ДКС „В. Левски”. С оглед развитието на срещите очаквано падна и резултатността, но пък адреналинът бе по-висок.

В група „Е” отборът на „Яна – 1” (Ресен) преодоля с 3:1 „Тоти Транс” (Павликени). Съперниците си поделиха по едно полувреме, като първото бе за победителите. Симеон Иванов откри головата сметка на тима си още в 3-тата минута, а веднага след подновяването на играта бившият етърец Венци Йорданов вдигна на 2:0. В 14-ата минута Иванов направи разликата класическа – 3:0. През втората част павликенчани се отърсиха от шока и натиснаха, но успяха да върнат само едно попадение чрез Мирослав Тотев. Успехът е втори за ресенци и те вече мислят за елиминациите, още повече че в последния кръг срещат записалия вече две загуби тим на „Тремол”.

Отборът опита да остане в играта във вторник, но бе пречупен от „Банка ДСК” с 2:1. За „банкерите” вкараха Цветелин Георгиев и Светослав Иванов, за „Тремол” се разписа Валери Йорданов, като мачът бе оспорван до последния съдийски сигнал. Също в петък „Банка ДСК” и „Тоти Транс” излизат в решителен мач помежду си.

Напрегнат докрай бе и двубоят от група „Ж”, в който „Долапчиеви” сътвори обрат и пречупи „Видимо доволни” с 3:2. Бившите юноши на „Етър” поведоха с 0:1 в 13-ата минута с гол на Павлин Калчев, а в 30-ата Винелин Петков вдигна на 0:2.

Веднага след подновяването на играта Танер Халилов върна интригата, намалявайки на 1:2, а в 33-тата минута Мишо Панов заплете възела 2:2.

В 36-ата минута от наказателен удар Танер Халилов бе безпощаден – и 3:2 за „Долапчиеви”.

Последната среща за вечерта приключи без победител. „Ветеран турист” и „Лайтс” завършиха 1:1 в мач от група „Ж”, която е с пет отбора. Веселин Христов изведе „ветераните туристи” напред в 28-ата минута, в 34-тата Стефан Ангелов изравни 1:1.

Така в групата няма нито един отбор с две победи и предстоят шест много интересни мача, които ще определят трите тима, които ще продължат напред.

 

 

ПРОГРАМАТА ДНЕС:

 

17.00 ч.   „Фен клуб Етър“ – „Пъмп систем“

18.00 ч.   „ФК Севлиево“ – „Ресторанти Бианко“

19.00 ч.   „Няма смисъл“ – „Куцаров спорт“

20.00 ч.   „Волтрон“ – „Янтра Драганово“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *