Търновци плажуват на студа

Двама търновци предизвикаха фурор в социалната мрежа и спечелиха седмичната класация за смешни клипчета на „Господари на ефира” със забавно оригинално видео. На него ентусиастите плажуват в преспите на старата столица с бира в ръка. Клипчето бързо се разпространи в интернет, а главните герои дори се сдобиха с последователи от други градове.

„Ей, много топло днес, ще умрем от жега!”, това е първата реплика на един от двамата търновци във видеото, докато се „маже” със слъцезащитен крем. „Ще се намажа и аз, че да не изгоря”, отговаря другият. Двамата са снабдени с всичко необходимо за плаж – хавлиени кърпи, слънчеви очила и бански. Шегаджиите дори решават да „поплуват” в снега и да преборят „жегата” с бира. Култов момент във видеото е пресъздаването на сцена от филма „Оркестър без име” и фразата „Ще ме цака тя мене с топла бира”. И за да е пълна отпускарската идилия, майтапчиите дори хвърлят на бързо едни карти за белот. До момента клипчето е гледано над 140 000 пъти и споделено от близо 1500 души.

Галина ГЕОРГИЕВА

7 thoughts on “Търновци плажуват на студа

 • 26.01.2016 в 13:25
  Permalink

  Какво ни занимавате с тоя дрогирания?

  Отговор
 • 26.01.2016 в 13:51
  Permalink

  На мен клипчето ми хареса и ми създаде настроение. Надявам се смелчаците да продължат да ни радват и веселят и с други клипчета.

  Отговор
 • 26.01.2016 в 18:23
  Permalink

  И как разбрахте, че са търновци, това не е вярно. случва се в Горна Оряховица

  Отговор
 • 27.01.2016 в 9:17
  Permalink

  На мен този в дясно, с очилата, много ми прилича на Марин Чомаков. Има магазин за автоаксесоари във В.Търново, в старата част, до хотел Янтра?! Но може и да се бъркам…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *