Дневен хороскоп. Прогноза за 27 януари, сряда

Луната е в Дева. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 18-и в 19-и в 21.12 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Остават нежелателни операциите в областта на стомашно-чревния тракт, жлъчката и жлъчния мехур. Добре протичат профилактиката и лечението на колит, гастрит и проблеми с жлъчката.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите нова прическа, накъдряне или боядисване. Ще харесате ефекта. Почистете гардероба си от излишни дрехи.

Хранене и диета: Хранете се с продукти, в чиито произход сте сигурни. Следете за срока на годност, за да не си причините натравяне. Хапвайте храни, които са лесносмилаеми и не предизвикват дразнене в стомаха. Не започвайте диета днес.

Цветове, носещи късмет: Бронзово.

Нумерологичен хороскоп: Обзети сме от чувство за непогрешимост, което може да се превърне в основна пречка при осъществяване на целите. Приемайте критика, споделяйте мнението на другите хора, без да приемате само своето за правилно.

Звездни аспекти за деня: Свършете по-голямата част от работата си. Днес сте енергични и мотивирани. Не отлагайте нищо за утре, защото ще остане несвършено. Луната се движи в Дева и насочва вниманието ни към дребни детайли, които не сме забелязвали до този момент. Заради благоприятните й аспекти с Меркурий и Плутон енергията ни е с високи показатели. Денят е благоприятен за срещи и разговори, за промени и новости.

 

ОВЕН

Активен ден

 

В сряда сте забързани и организирани. Можете да свършите доста работа и сте доволни от себе си и от свършеното дотук. Денят е благоприятен за предприемане на действия. Можете да дадете отговора си по предложение, което получихте вчера или в предходните няколко дни. В личен план емоцията е водеща, което не е във ваша полза.

 

ТЕЛЕЦ

Осезаеми промени

 

Очаква ви благоприятен ден, през който можете да се отдадете на личните си дела или да се обвържете в общи каузи. Промените при вас са осезаеми. Настроението ви е добро и приповдигнато. На работното място сте организирани. Свършете по-голямата част от работата и не оставяйте нищо за утрешния ден. Той няма да е толкова добър.

 

БЛИЗНАЦИ

Жънете успехи

 

Усещате, как нещата около вас малко по малко тръгват напред. Можете да се отдадете не мечтите си и тяхната реализация. Луната и Меркурий ви подкрепят изцяло, мотивирани сте за нови дела. Очаквайте едно предложение от служебен характер, което ще ви обнадежди, че и през тази година предстои да жънете успех след успех.

 

РАК

Имате подкрепа

 

Сряда припокрива характеристиките на вторник. Очаква ви пореден благоприятен ден, в който се радвате на подем в личните взаимоотношения и в професионален план. Попадате на хора, които отварят очите ви за бъдещето. Предстоят ви благоприятни промени, а тях няма да изживеете сами. Подкрепяни сте от близките и това ви вдъхва сили.

 

ЛЪВ

Повтаряте грешки

 

Време е да помислите за своето бъдеще, като обърнете внимание на всички шансове, които са около вас. Често правите грешката да се предоверявате на неправилните хора. На такива, които чрез ласкателство печелят доверието ви. Знайте, че не онези, които ви ласкаят, а тези, които ви казват недостатъците в очите, са истинските ви приятели.

 

ДЕВА

Център на внимание

 

Очаква ви благоприятен ден. Намирате се под зоркото око на хиляди погледи. Днес сте в центъра на вниманието, без да го искате и без усилия от ваша страна. Налага се да обърнете повече внимание на поведението си, на думите и жестовете си. Тази популярност ви харесва, а и ви носи възможност да завържете нови благоприятни контакти. Възползвайте се.

 

ВЕЗНИ

Преодолявате комплекс

 

Днес сте особено нервни и затова е най-добре да се усамотите на спокойствие и да не се насилвате за нищо. Изключете всякакви инициативи от графика си, не предприемайте действия. Имате нужда да останете сами със себе си, за да преодолеете един вътрешен комплекс, зародил се неотдавна в характера ви. Скоро този период ще отмине.

 

СКОРПИОН

Работете усърдно

 

Радвате се на популярност сред близки и приятели, сред колеги и партньори. Сряда е ден, в който активността ви е на високо ниво и би следвало да я използвате в максимална степен. Не оставяйте недовършени дела за утре. Работете днес, усърдно и със замах. Успехите няма да закъснеят, сега шансовете са на ваша страна. Възползвайте се.

 

СТРЕЛЕЦ

Флирт в службата

 

На работното място ви чака подем. Темпото е бързо и вие би следвало да сте адекватни и своевременно да се нагаждате към новите обстоятелства. Флирт в службата може да се окаже новата ви страст, която да бележи идните един-два месеца. Няма нищо лошо, ако не сте обвързани. Но ако тази закачка е изневяра, по-добре внимавайте.

 

КОЗИРОГ

В подем сте

 

И за вас денят обещава да бъде активен и спорен. Очакват ви новости и предложения. Попадате в ситуации, които изискват адекватното ви решение. Добрата новина е, че всички размествания се случват във ваша полза. Днешният ден ви носи късмет. Вие сте в подем. Не оставяйте недовършени дела за утре. По-добре ги свършете днес.

 

ВОДОЛЕЙ

Време за сметки

 

В сряда свършете онова, което се изисква от вас. Не отказвайте помощ, ако някой ви помоли за това. Имате възможност да подадете ръка. Важно е да вкарате ред в личните и фирмените финанси. Изгответе бюджета за новия месец и направете анализ на разходите си през януари. За да приключите месеца подобаващо, не харчете излишно.

 

РИБИ

Изгодни сделки

 

И вашата сряда е благоприятна. Обградени сте с хора, на които можете да имате доверие. Ако се занимавате с частна дейност и бизнес, късметът е на ваша страна. Изявата ви е неизбежна, а сделките, които сключвате – благоприятни и изгодни. В личен план денят носи хармония и позитивни емоции. Споделете повече мигове с любимия човек.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Славите се като отворени души, с които може да се разговаря по всеки въпрос. Чудесни приятели сте, но сте лоши към своите близки. Понякога не обръщате голямо внимание на семейството си, пренебрегвате половинката си, вярвате на слуховете, носещи се около вас, и отричате думите, изговорени вкъщи от най-обичаните същества. Помислете си дали искате да живеете за хората навън, или желанието ви е да запазите своя личен живот здрав и щастлив. Ще бъде по-добре, ако не сключвате ранен брак, а поживеете известно време с половинката и вдигнете сватба, като навършите 30.

За вас предстои година на ново и успешно начало, което трябва да поставите след обмислени и добре проверени планове. Контролирайте съдбата си, като не се самозабравяте и не оставяте нещата на самотек. От вашите действия зависи дали ще успявате или не. Обстоятелствата, които са срещу вас, не могат да ви бъдат оправдание, защото сте в състояние да им противодействате.

Здраве: Щадете сърцето.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.