Чистят снега по улиците в общината за 67 702 лв., плаща се за свършена работа

УЛИЦИТЕ В ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ И СЕЛАТА В ОБЩИНАТА СЕ ЧИСТЯТ ОТ СНЕГА САМО ЗА 67 702 ЛЕВА. Плаща се само за свършена работа, и то след съгласуване и одобрение от инж. Златин Златинов. При мека зима дори в края на сезона се спестяват пари от тази скромна сума, която е почти еднаква през последните години.

Улиците в Полски Тръмбеш и пътя до Раданово се чистят от земеделския производител Григор Георгиев. За града и селото това струва 12 414 лв. с ДДС. Същият мъж поддържа тази година и републиканските пътища по границите на Полски Тръмбеш за сумата от 4280 лв.

Пътят от Полски Тръмбеш през Обединение до Иванча и последното село се чистят от ЧЗК „Съгласие 27“ с председател Ламби Ламбев. Това струва на данъкоплатеца 4912 лв. с ДДС. Отсечката Стефан Стамболово – Полски Сеновец, улиците в Стефан Стамболово и в Страхилово поддържа фирмата „Градина 2007“ ЕООД на Димитър Коев от Стефан Стамболово. Това дружество осигурява и техника за извличане на закъсали машини в цялата община, а таксата е 60 лв. за час, или 3600 лв. с ДДС за сезона. За поддържането на другите пътища същата фирма получава 4584 лв. за пътя и улиците в Стефан Стамболово и 4350 лв. за Страхилово.

ЧЗК „ЯНТРА – САШЕВО“ ЧИСТИ ПЕТКО КАРАВЕЛОВО, А ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВЪПРОСНАТА МЕСТНА КООПЕРАЦИЯ Е ЙОРДАН ИЛИЕВ, парите са 5062 лв. Улиците в Раданово и Полски Сеновец са поверени на „Гартон“ ООД от Полски Тръмбеш на Иван Тонков, а парите са 6000 лв. с ДДС. В Павел уличната мрежа се поддържа от частната кооперация „Съдружие 94“ с председател Александър Тодоров и струва 4500 лв. Във Вързулица се грижи едноличната фирма „Ерарто Светла Николова“ за 1950 лв. В Масларево също местната кооперация „Съгласие 93“ с шеф Йордан Йорданов чисти пътищата за 2850 лв. В Куцина кооперация „Светлина“ с председател Цецка Маринова се грижи срещу 1950 лв. В Климентово земеделска кооперация „Напредък 1“ на Аврам Аврамов работи за 2550 лв. В Обединение чисти „Теди цвет“ ЕООД за 4050 лв. В Каранци ЗКПУ „Изгрев 2000“ от Орловец с председател Симеон Калчев се грижи и за улиците в Орловец за общата сума от 4650 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *