6 четения

ДНЕВЕН ХОРОСКОП. Прогноза за 3 февруари, сряда

Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 24-и в 25-и в 2.53 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Добре е да отложите всякакви планови операции. Заради по-трудното съсирване на кръвта раните ще заздравяват по-трудно след това. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на белодробни болести, на оплаквания в областта на таза, бедрата и седалището.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите, за експериментиране с прическата и начина на обличане. Спортувайте с упражнения, които развиват начина на дишане и концентрират умението да задържате дишането си. Денят е неблагоприятен за антицелулитна терапия и антицелулитни масажи в областта на таза и бедрата.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета или хранителен режим, които да дадат бързи и желани резултати. Днес избягвайте вредните въглехидрати, по-точно бялото брашно и захарта. Хапвайте повече салати от пресни зеленчуци, консумирайте плодове или фреш. Организмът се засища бързо и разгражда бързо поетите белтъчини. Включете максимално от тях в менюто си.

Цветове, носещи късмет: Оранжево.

Нумерологичен хороскоп: Имаме желание да преоткрием нови светове, да пътуваме надалеч физически или чрез съзнанието си. Лесно завързваме контакти и общуваме свободно. Денят е благоприятен и позволява да променим начина си на мислене и живот.

Звездни аспекти за деня: Сряда се очертава да бъде един от благоприятните дни през тази седмица. Луната е в Стрелец и ни помага да мислим позитивно. Марс и Плутон са в секстил. Проявяваме сила, решителност и упоритост. Имаме нужната смелост, за да покорим мечтите си. Слънцето и Сатурн са в секстил. Някои невъзможни за разрешаване въпроси от миналото днес намират своето решение. Работим усърдно и работата ни спори. Можем да постигнем много успехи и сме подкрепяни в действията си.

 

ОВЕН

Активни и действащи

 

В сряда сте активни, решени да постигнете целите си. Амбициите ви нарастват, но пропорционално с тях нарастват и възможностите да ги превърнете в реалност. Очакват ви промени, новости. Пластовете се разместват и вие усещате прилив на сили и енергия. Контролирайте думите и действията си, за да не направите грешки, които биха ви попречили.

 

ТЕЛЕЦ

Имате подкрепа

 

Днес сте решени да постигнете големи резултати на работното място и разполагате с шанса да го направите. Спазвайте стриктно сроковете, които са свързани с финансови плащания, за да не си навлечете излишни глоби и лихви. Подкрепата, която имате от доста доверен човек, е искрена. Тя ще ви е от полза за бъдещето при реализиране на планове.

 

БЛИЗНАЦИ

Намирате работа

 

Очаква ви благоприятен и хармоничен ден. Изживейте го в добро настроение и с желание да промените нещо важно в живота си. Спазвайте сроковете, които са ви дали за вършенето на един делови ангажимент. Безработните имат шанса точно днес да си намерят работа, която да им приляга на темперамента и очакванията. Това е точният момент да започнете.

 

РАК

Денят е позитивен

 

В сряда сте активни и дейни. Желаете да свършите всичко в срок, затова и действията ви са толкова забързани. Паралелно с това правите постъпки за нещо ново, гласите промяна, която да отключи възможности за успех през първото полугодие от новата година. Този ден е доста позитивен. Бъдете активни, днес имате шансове да успявате навсякъде.

 

ЛЪВ

Благоприятен ден

 

Повече от благоприятен се очертава да е денят за вас. Успявате да постигнете хармония в общуването, въпреки че често се налагате над чуждото мнение. Вършете ангажиментите си организирано, за да не изпуснете важни срокове. Не се разпилявайте и не стартирайте нищо ново, в което се чувствате несигурни. Вършете спокойно рутинните си дела.

 

ДЕВА

Печелите успехи

 

И вашият ден е активен. Успехите няма да закъснеят. Предвидили сте всичко внимателно и вървите по план. Можете да организирате няколко срещи през деня, от които да се сдобиете с важна за вашето бъдеще информация. Днес хората разговарят спокойно с вас, дружелюбни са. Вечерта излезте на по чашка с приятели и поговорете.

 

ВЕЗНИ

Нови хоризонти

 

В сряда ви чакат промени и новости. Вие сте във вихъра на един нов и благоприятен период. Дори той да е кратък като времетраене, вие би следвало да му се насладите изцяло. Най-вече засяга личния ви живот и начина ви на мислене в любовта. Там ставате все по-освободени. Не ревнувайте, за да не бъдете ревнувани и вие. Нямате нужда от това.

 

СКОРПИОН

Доказвате себе си

 

Очаква ви благоприятен ден, в който стабилността е на първо място, а след това идва и възможността да заздравите онова, за което работехте до този момент. Предложения няма да липсват. В момента сте популярни и търсени, защото доказахте способностите си. В любовта се очертава едно ново, благоприятно и желано начало. Чувствате се щастливи.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете отговорни

 

Луната преминава през вашия знак. Внимавайте да не си повярвате повече, отколкото трябва. Сега късметът е на ваша страна, но не бива да се осланяте само и единствено на него. Бъдете разумни в действията си. Днес и утре чертаете плановете за следващите 20 – 30 дни напред. Колкото по-отговорни сте, толкова по-добре за вас и вашето развитие.

 

КОЗИРОГ

Не оказвайте помощ

 

Очаква ви един доста благоприятен ден, ако вършите своята собствена работа, без да се месите в чуждата. Дори да ви помолят за съвет и съдействие, откажете тактично. Така се предпазвате от объркване, което да коства имиджа ви пред колектива в бъдеще. Своите ангажименти вършете бавно, за да не допуснете грешки. Бъдете отговорни и концентрирани.

 

ВОДОЛЕЙ

Големи възможности

 

Очаква ви благоприятен ден, но е важно да овладеете напрежението. Трябва да го направите още в ранните утринни часове, защото около обяд се разкриват нови възможности и перспективи. Шансовете, които се откриват пред вас, са големи. Завържете нови контакти, обадете се на хора, от които можете да имате полза. Действайте в екип.

 

РИБИ

Доказвате се

 

Очаква ви натоварен професионален ден. Налага се да се заемете с важни и неотложни задачи. Добрата новина е, че ще ги свършите доста по-рано от крайния срок, а качеството на работа ще е оценено високо. Няма нищо по-хубаво, без да искате, да ви отдаде възможност да докажете своите способности. Днес това е факт, който ви носи удовлетворение.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте дружелюбни и усмихнати хора. Перманентното ви добро настроение и оптимизмът, с който посрещате всяка неволя, са заразителни и за останалите. Вие сте позитивни и градивни личности, една желана компания, която винаги изслушва и никога не натоварва с присъствието си. Понякога обаче не попадате на точните хора. Ето от какво трябва да се пазите в живота – от лицемерието и използвачеството, което ви дебне на всяко ъгълче.

Навлизате в една прекрасна година на радикални промени, активност и дееспособност. Бъдете силни, упорити и вършете винаги докрай това, с което сте се заели – важна предпоставка за успеха ви. Ако ви се налага да излезете в чужбина, това е най-подходящата за тази цел година.

ЗДРАВЕ: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхиалната система. Можете да спрете цигарите, ако решите, че му е дошло времето сега.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!