4 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 18 февруари, четвъртък

Луната е в Рак. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 14.07 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на стомаха, панкреаса, черния дроб и жлъчката. Добре протичат профилактиката и лечението на колит, гастрит и проблеми със стомаха. Успокоявайте нервите. Не си внушавайте болести.

Красота и външен вид: Заради положението на Луната в Рак не се препоръчват подстригването на косите, коламаската и пилингът на кожата.

Хранене и диета: Хранете се с качествена храна, която не дразни стомаха. Диабетиците днес могат да почувстват проблеми с инсулина и кръвната захар. Нека следят показателите. Хапвайте храни, богати на пълнозърнести въглехидрати, и избягвайте бялото брашно и бялата захар. Хранете се често, но по малко. Не прекалявайте със солта и лютите подправки.

Цветове, носещи късмет: Тъмносиньо и зелено.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията обилно с чиста вода.

Нумерологичен хороскоп: Нека приемаме трудностите днес като възмездие за някои грешки, които сме допуснали в миналото. Важно е да не проявяваме егоизъм, а напротив – да се раздаваме в полза на другите, но не и да правим непожелано добро. Важно е да си дадем сметка за старите си прегрешения и никога повече да не ги допускаме в бъдеще.

Звездни аспекти за деня: Луната е в Рак и образува благоприятен аспект с Нептун. Настроени сме творчески и се занимаваме с дела, които ни доставят удоволствие. Влагаме душата си във всичко, което вършим. Денят е подходящ за посещение на изложба, театър и кино. Погрижете се за вътрешната си хармония, намерете отговор на въпросите първо за себе си и след това ги задавайте на хората около вас.

 

ОВЕН

В мир със себе си

 

Време е да забавите темпото. Постарайте се да разберете своите вътрешни убеждения, желания, цели и мисли. Бъдете в хармония със себе си и едва след това се опитайте да я постигнете с хората около вас. Занимавайте се с дела, които ви доставят удоволствие и вършите с лекота. Само така ще изживеете един пълноценен и приятен ден.

 

ТЕЛЕЦ

Нови връзки

 

Желанието ви е да разчитате на колегите си във всяко едно отношение. Това обаче няма как да се случи в този момент. Днес ще трябва да се справяте сами с проблемите си. Възможно е да осъществите нови запознанства и връзки, които ще са благоприятни за вашето развитие. Новите хора ще ви вдъхновят и скоро ще започнете желана промяна.

 

БЛИЗНАЦИ

Примамлива оферта

 

Настроени сте позитивно и това е главната причина да ви върви и да постигате целите си с лекота. Днес не са изключени провокации от страна на хора с положение. Вероятно ще ви предложат нещо съблазнително, свързано с добри финансови условия. Не е добра идея да приемате, най-малкото заради активния Нептун днес, обмислете добре детайлите.

 

РАК

Забавете темпото

 

Луната се движи във вашия знак и е почти невъзможно да си наложите спокойствие. Емоциите ви днес бликат като фонтан. Желаете да свършите много работа за кратко време. Вдъхновени сте от идеи, които ви хрумват ненадейно. Успокойте се и забавете темпото за момент, за да не допуснете грешки. Направете внимателен анализ на свършеното дотук.

 

ЛЪВ

Важни решения

 

Четвъртък е идеалният ден да помислите за своя собствен вътрешен мир. Напоследък ви се случиха неща, които ви разконцентрираха. Често се чувствахте раздвоени, сякаш пред дилема. Днес е идеалният момент да вземете своите решения посредством вътрешните си убеждения. От утре ви чака активност и развитие. Бъдете готови да поемете по своя нов път.

 

ДЕВА

Страст и работа

 

И в четвъртък активността ви е на ниво. Вие се чувствате във великолепна форма. Концентрацията ви е висока и можете да се впуснете в поредното преследване на целите. Успехът е с вас. Силен е денят за влюбените представители, при които романтиката ще бъде на първо място. Любовта и страстта са здраво застъпени в днешната прогноза.

 

ВЕЗНИ

Очакван подем

 

Очаква ви подем на работното място. Четвъртък идва с възможности и благоприятно стечение на обстоятелствата. Без да искате, се озовавате на правилното място и сред правилните хора, за да осъществите една своя идея. Все пак внимавайте да не ви подведат хора, на които до този момент сте имали много силно доверие.

 

СКОРПИОН

Имате късмет

 

Вие също сте в добро настроение. Движението на Луната в Рак и тригонът й с Нептун правят водната стихия в деня силно застъпена. А вие сте представители на елемента Вода и по всичко личи, че късметът ви днес е подчертан. Промени и новости, приятна и успешна работа и обстоятелства, които са на ваша страна – това са опорните моменти на деня.

 

СТРЕЛЕЦ

Трудно общувате

 

В четвъртък рязко сменяте настроенията си и хората около вас се чувстват несигурни как ще реагирате във всеки един момент. Това е и причината да попаднете в изолация. Не сте предпочитани събеседници за общуване. Използвайте времето, за да поработите върху вътрешния си мир и хармония. Обмислете в детайли краткосрочните си планове и идеи.

 

КОЗИРОГ

Не се предоверявайте

 

По отношение на новите запознанства вие сте мнителни и често има защо да е така. Днес се предпазвайте от хората, които току-що са се озовали в живота ви. Предоверяването ще ви накара да изпиете горчивата чаша на разочарованието. В любовта е нужно да хармонизирате взаимоотношенията си с половинката. Проявете не само чувство, а и разбиране.

 

ВОДОЛЕЙ

Креативни идеи

 

Днес сте активни, действащи и можещи. Постигате с лекота повечето от предвидените задачи. Имате подкрепата на колегите си в работата и можете да вплетете новите си идеи в дейността, с която се занимавате. В личен план обаче нещата стоят по друг начин. Там сте прекалено мнителни и това донякъде товари връзката ви.

 

РИБИ

Изпълнени с мечти

 

Ще се убедите, че четвъртък е един от щастливите ви дни за тази седмица. Луната е в благоприятен аспект с Нептун, вашия управител. Потъвате в очаквания за светло бъдеще. Днес мечтаете доста и това ви доставя удоволствие. Все пак е добре да слезете на земята и да свършите онова, което е належащо. Късмет не ви липсва, ще бъдете доволни от себе си.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Тежък кармичен урок трябва да научите вие, които сте родени на тази дата. Егоизмът и себичността са водещи през целия ви живот. Дори когато давате, скритата ви цел е по някакъв начин да си гарантирате изгодата, като направите отсрещната страна да ви е длъжна. Мисленето ви се изкривява до максимата, че светът е създаден, за да ви обслужва. Сблъсъкът на това ваше мислене с мисленето на хилядите други хора в настоящия материален свят ще доведе до най-големите ви разочарования. Егоистичното ви отношение ще ви накара навсякъде да срещате егоизъм. Използваческият ви маниер ще ви обрече и от вас вечно да се търси ползата. В един момент ще ви липсват чувствата, сантименталностите и емоционалността, която ви е така нужна, за да съществувате. Това ще бъде най-тежкото наказание за вас, ако не промените схващането си за социални отношения.

Пред вас стои година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а се оставете на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно, но пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

Станислав Климентов

 

 

Един коментар за “Дневен хороскоп. Прогноза за 18 февруари, четвъртък

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *