14 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 22 февруари, понеделник

Луната преминава от Лъв в Дева в 13,24 часа. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 20,19 часа. Лунният ден преминава от 14-и в 15-и в 18,02 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: До прехода на Луната в Дева са нежелателни операциите в областта на сърцето, сърдечносъдовата система, а след това – на стомашно-чревния тракт и червата. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, проблеми с очите и стомаха. Не си създавайте излишно нервно напрежение заради пълнолунието.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, изсушаване и накъдряне. Следобед можете да смените цвета на косите си. Подредете гардероба и изхвърлете излишните вещи, които вече не използвате.

Хранене и диета: Пълнолунието настъпва едва в 20.19 часа и дотогава Луната е нарастваща. Внимавайте с порциона и не прекалявайте с количеството на порциите, защото и днес се пълнее лесно. Лунната диета стартира точно в 20.19 часа и трае до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Бяло, бледожълто, бледокафяво.

Нумерологичен хороскоп: Вървим трудно по пътя към промяната, но стъпка по стъпка започваме да я осъществяваме. Този ден е преломен и ни помага да се разделим със старото, като приемем с отворени обятия новото. Загърбете спомените и живейте в настоящето, така че бъдещето ви да бъде светло и обещаващо.

Звездни аспекти за деня: Стартираме понеделника мудно и без особено настроение. До обяд сме с ниска концентрация. Трудно вземаме решения и предприемаме действия. По-активната част на деня е следобед, когато е добре да концентрирате повечето си важни задачи. С наближаване часа на пълнолунието енергията ни нараства, затова ще вършим по-лесно работата си в края на работния ден.

 

ОВЕН

Липса на мотивация

 

Будите се без настроение. Липсва ви какъвто и да било план за осъществяване на начинанията през този ден. Това е главната ви грешка – не сте си набелязали никакви задачи и това ви демотивира да сте активни. Пълнолунието изисква да се вгледате в себе си и да осъзнаете и преборите някои свои собствени недостатъци, които ви пречат.

 

ТЕЛЕЦ

Активни следобед

 

И вие се будите без особена представа какви точно задачи трябва да свършите през този ден. Сутрешните часове се характеризират с липса на активност – с каквото и да се захванете, все не върви. Вашето време е в следобеда, когато наистина чувствате прилив на енергия. Мотивирани сте, а и идеите ви са перспективни и ви движат напред.

 

БЛИЗНАЦИ

Оправдан риск

 

Никак не ви се започва новата работна седмица. Предстоят ви доста изпитания, които трябва да преодолеете с много мотивация и сила. Сутрешните часове не са никак активни за вас, но в следобеда чувствате прилив на енергия. Обърнете повече внимание на предложенията за нова работа, които получавате. Рискът си струва.

 

РАК

Напрегнат ден

 

Събуждате се с напрежение, което е добре да овладеете в продължение на деня, за да не изпаднете в душевна дисхармония вечерта. Набележете си ясни цели, които да изпълните в рамките на работния си ден. Не се учудвайте, ако в сутрешните часове не ви спори. Днес при всички е така. Повече късмет ви чака следобед. Бъдете търпеливи и изчакайте.

 

ЛЪВ

Приберете си заемите

 

Понеделник е ден за вземане на важни решения, с които ще дадете тон и на бъдещите си действия. Съберете борчовете, които сте дали. Поговорете с длъжниците си и уговорете по-кратки срокове, за да си съберете вземанията. Нуждаете се от финанси. По-активната част на деня е в следобеда. Оставете важните дела за тогава, не прибързвайте.

 

ДЕВА

Нов период

 

Очаква ви значим ден, в който енергията ви нараства с всеки изминал час. В сутрешните часове не ви спори особено. Добре е да се занимавате с по-леки дела, а важните ангажименти да отложите за следобеда. Луната навлиза във вашия знак и отваря пътища към нов период. Възползвайте се от шансовете и премервайте рисковете по пътя към целта си.

 

ВЕЗНИ

Лежерна сутрин

 

Имате нужда от малко почивка и можете да си я дадете в понеделник сутрин. И без това не най-активното ви време за изяви. Събудете се 10 минути по-късно от обичайното, не ставайте веднага от леглото и изпийте на спокойствие сутрешното си кафе. Повече ангажименти насрочете за следобеда. Тогава ще бъдете по-организирани и концентрирани.

 

СКОРПИОН

Работите до късно

 

Опитайте се да не забелязвате недостатъците на другите хора точно сега. В понеделник обърнете внимание на себе си, на своите собствени навици. Избягвайте да си губите времето в излишни разговори. В следобеда нараства активността ви. Мнозина е вероятно да вършат нещо важно до късно вечерта. Това е подходящият период, възползвайте се.

 

СТРЕЛЕЦ

Добри резултати

 

Без настроение сте в сутрешните часове. Не ви спори и каквото да захванете, все не ви се получава. Обърнете внимание на вътрешния си мир и хармония. Повече енергия добивате в ранния следобед. Добри резултати от свършена наскоро работа ще ви зарадват. Поемете отговорност за един важен ангажимент. Ще бъдете доволни от резултата.

 

КОЗИРОГ

Неочакван разговор

 

Очаква ви щастлива седмица, в която можете да изявите своите лидерски способности. В понеделник сутрин не сте в най-доброто настроение, но не го показвайте, за да не вгорчите и това на останалите. Следобедът е вашето време за изява. Едно ненадейно позвъняване от приятел ще ви накара да се замислите за бъдеща реализация. Обмислете добре детайлите.

 

ВОДОЛЕЙ

Направете си план

 

Предстои ви една успешна седмица. В понеделник сутрин можете спокойно да се отдадете на планова дейност, в която точно и конкретно да насрочите всяка среща през седмицата, всяко свое действие и начинание. Спазвате ли този предварителен разчет, успехът ще бъде с вас. В следобеда не давайте пари назаем. Харчете разумно, не пилейте финанси.

 

РИБИ

Не избухвайте

 

Слънцето вече се движи във вашия знак и ви дарява с енергия. В понеделник настъпва пълнолунието, което е по оста Риби – Дева. Това е логичното обяснение за нервността ви днес. Въпреки всичко опитайте се да се владеете се и не избухвайте, защото негативната енергия, която изливате, мигновено ще се връща върху вас самите. Имайте го предвид.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом празнувате рожден ден на 22 февруари. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера.

Навлизате в година на стабилизация и любов. Това няма да е най-активната година от живота ви, но тя ще ви донесе много дивиденти, ако действате последователно, ритмично и ако си поставите реални за изпълнение цели в следващите години. Като цяло годината ви ще бъде изпълнена с много любов и е идеален момент за сключване на брак.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката, сливиците и гърлото. Предпазвайте се от грипни състояния.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!