116 четения

Снимки от междублоковото пространство между ул. „Полтава” и ул. „Симеон Велики” (зад офиса на „Еконт”).

Здравейте,

 

Изпращам ви снимки от междублоковото пространство между ул. „Полтава” и ул. „Симеон Велики” (зад офиса на „Еконт”). Разбира се, моите са с лошо качество, но мисля, че е недопустимо в т.нар. широк център, в район с подобрена инфраструктура и град с претенции за най-добър да съществуват подобни гледки. Ако представлява интерес за вас, може да направите професионални снимки и да зададете въпроси на тези, които знаят отговорите.

Успешна работа!

 

7 коментара за “Снимки от междублоковото пространство между ул. „Полтава” и ул. „Симеон Велики” (зад офиса на „Еконт”).

 • 22.02.2016 в 2:49
  Permalink

  Ne beshe li nay-dobriq grad za zhiveene, qvno na kmeta i obshtinata im haresva!!

  Отговор
  • 22.02.2016 в 9:51
   Permalink

   Какво общо има кмета и общината с простотията на хората? Да не би те да са ги изхвърлили тези боклуци? Защо веднъж не се хванахте да изчистите, за да дадете пример? Докога ще чакаме някой да е спасителния герой?

   Отговор
   • 22.02.2016 в 23:29
    Permalink

    zashtoto ot tqh zavisi kak shte sprat takiva bezumiq!!

 • 22.02.2016 в 13:54
  Permalink

  След повече от милион снимки на Царевец от разнообразни ъгли и осветеност, точно тези снимки показват реално на какво прилича Търново за търновци – безобразно безпланово строителство, липса на инфраструктура и боклуци. Бутафорията и кича, на които се радват туристите са друга тема 🙂
  P.S. Полтава и Симеон Велики са широк център само в обявите на агенците за недвижими имоти насочени към купувачи от селата.
  За търновци това е малко след края на града 😉

  Отговор
 • 22.02.2016 в 16:36
  Permalink

  Този терен наистина е нововъзникнало сметище и обрасъл толкова много ,че лятото прилича на гора,в която се облекчават бездомници и клошари и вони жестоко!Теренът е частен и не разбирам защо Общината не предпише на собствениците на такива терени да ги почистват,изрязват храсти и дърветав тях и въобще да ги поддържат в състояние ,което не вреди на хората в жилищния район!А самият собственик живее охолно в съседния блок на Полтава 3Б и сме му правили забележка,но не му пука за никой!

  Отговор
 • 14.02.2018 в 13:36
  Permalink

  Щом е междублоково пространство, задължение на собствениците е да чистят.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *