6 четения

Евродепутат Филиз Хюсменова обучава жени от областта в успешна комуникация

„Политическият диалог и ролята на жената либерал” беше темата, която обсъждаха във Велико Търново жени либерали от цялата област.

Семинарът се проведе по инициатива и под патронажа на евродепутата и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова и с подкрепата на групата на либералите в Европейския парламент – АЛДЕ. Във форума взеха участие повече от 50 жени, които получиха съвети за успешна политическа комуникация от проф. д.ф.н. Мариета Ботева, която е преподавател във философския факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Тя им представи значението на невербалното общуване в диалога, а в ролеви игри дамите демонстрираха усвоените знания и умения. Велислава Кръстева, експерт PR и комуникация, която е и ръководител на пресцентъра на ДПС, окуражи жените да изразяват позициите си и да ги отстояват с аргументи. Форумът отбеляза Международния ден на майчиния език. Дамите проведоха и първата отчетно-изборна конференция на жените от ДПС в област Велико Търново. За председател на женското дружество беше избрана Икмал Джебирова.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!