ПРОГРАМА СЕВЕРОЗАПАДНА „В“ АФГ – ПРОЛЕТ 2016

Кръг 16 – 28-02-2016 14:30
ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ : ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ : ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ : ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА : ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН : ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ : ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО : ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ : ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
Кръг 17 – 06-03-2016 14:30
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ : ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ : ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО : ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ : ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО : ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА : ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА : ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН : ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
Кръг 18 – 13-03-2016 14:30
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО : ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА : ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН : ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ : ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО : ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ : ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ : ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ : ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ
Кръг 19 – 20-03-2016 14:30
ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО : ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ : ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА : ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ : ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА : ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН : ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ : ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ : ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА
Кръг 20 – 27-03-2016 17:00
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО : ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН : ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО : ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ : ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ : ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ : ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО : ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА : ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
Кръг 21 – 03-04-2016 17:00
ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ : ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО : ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ : ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ : ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ : ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН : ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ : ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН
ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА : ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
Кръг 22 – 10-04-2016 17:00
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО : ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА
ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН : ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО : ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА : ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ : ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ : ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО : ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА : ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Кръг 23 – 17-04-2016 17:00
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ : ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА : ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ : ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ
ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО : ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА : ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ : ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ : ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН : ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
Кръг 24 – 24-04-2016 17:00
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА : ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО : ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО : ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ
ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН : ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО : ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ : ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ : ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА
ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ : ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
Кръг 25 – 29-04-2016 17:00
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ : ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН : ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ : ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА : ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН : ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ : ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА : ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ : ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
Кръг 26 – 04-05-2016 18:00
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ : ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ
ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ : ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА : ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО : ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ : ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО : ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО : ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО : ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
Кръг 27 – 08-05-2016 18:00
ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА : ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ : ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ : ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН : ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО : ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ : ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН : ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ : ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
Кръг 28 – 15-05-2016 18:00
ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО : ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО : ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ : ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ : ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ : ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА : ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА : ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО : ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА
Кръг 29 – 22-05-2016 18:00
ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН : ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ : ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА
ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ : ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА : ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ : ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ : ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО : ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ : ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Кръг 30 – 29-05-2016 18:00
ОФК“БОТЕВ“ гр.ВРАЦА : ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО : ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ФК“ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО“ гр.ВЕЛИКО ТЪРНОВО : ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО : ФК“ГИГАНТ -94″ гр.БЕЛЕНЕ
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ : ОФК“БОТЕВ 2008′ гр.КОЗЛОДУЙ
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ : ФК“ЮВЕНТУС“ с.МАЛЧИКА
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН : ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА : ФК“КАРИАНА“ с.ЕРДЕН

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.