5 четения

„Интеграл“ събра бъдещи студенти на информационна среща за образованието в чужбина

НА ОБРАЗОВАНИЕТО В ЧУЖБИНА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАТ УНИВЕРСИТЕТИТЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ДАНИЯ, ХОЛАНДИЯ, ГЕРМАНИЯ, АВСТРИЯ И ФРАНЦИЯ, беше посветен поредният информационен ден на кандидат-студента, организиран от фирма „Интеграл“. Компанията, която помага на дванадесетокласниците да подготвят всички нужни документи за кандидатстване извън България, срещна този път децата с Пау Валверду от European Business School. За кратката си история университетът е разработил система на престижно образование с качествено преподаване, конкурентна учебна атмосфера и мрежа от клонове в Швейцария, Испания и Германия. За първи път бъдещите студенти слушаха презентация и за извънкласните и извънучилищни дейности, в които могат да участват и които ще им помогнат да си намерят място в престижен университет.

Младите хора имаха възможност да разберат и къде могат учат според бюджета, с който разполагат, както и за начините на финансиране на висшето образование в България и чужбина.

Всички ученици, които вчера дойдоха на срещата, получиха и луксозния каталог „Университети в чужбина“ с информация за над 150 учебни заведения в целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *