15 четения

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП. Прогноза за месец март, 2016 година

Успехът се гради стъпка по стъпка и всяко ново начало се поставя върху здрави основи

 

Лунна диета през март:

В дните от 1 до 8 март и от 23 до 31 март Луната е намаляваща. Организмът се освобождава лесно от токсините, излишната вода и килограми. Подходящи дни за стартиране на дългосрочен хранителен режим или диета са 1, 2, 28, 29, 30 март. В дните от 9 до 22 март Луната е нарастваща. Гладуването и диетите не дават желаните резултати. В този период хапвайте по малко и начесто, за да задвижите метаболизма. Не прекалявайте с приема на течности. Подходящите дни за лунна диета този месец са 2 март – фаза последна четвърт, 9 март – фаза новолуние, 15 март – фаза първа четвърт, 23 март – фаза пълнолуние, 31 март – фаза последна четвърт.

Грижа за косата:

Благоприятни за подстригване на косите са датите 3, 4, 5, 24, 25 март (за да расте косата ви по-бавно) и 18, 19, 20, 21, 22 март (растежът се ускорява). Неблагоприятни дни за посещение при фризьора са 8, 9, 16, 17, 26, 27 март.

Важни звездни аспекти през месеца:

През първите два работни дни Венера е в секстил със Сатурн и Уран. Имаме възможност да подобрим хармонията във взаимоотношенията си, да осъзнаем някои важни отговорности и да продължим напред с отворени сърца. На 6 март Слънцето и Сатурн са в квадратура. Не допускайте грешки и поискайте прошка от хората, пред които сте прегрешили. В същия ден Меркурий навлиза в Риби. Изказваме по-трудно мислите си. Не говорим по същество и се размиваме.

На 8 март, празника на всички дами, Слънцето и Юпитер са в опозиция. Не се опитвайте да изненадате любимата жена с подаръци, които не са по джоба ви. Това ще рефлектира веднага на общия ви бюджет до седмици.

На 9 март е новолунието в Риби, което е съпроводено със слънчево затъмнение по оста Риби – Дева. Ще усетите силата на интуицията си, подсказваща правилните бъдещи ходове. Бъдете прозорливи и позволете на вътрешния си глас да проговори. Предприемайте действия в този ден само ако сте убедени в успеха си.

На 13 март Венера навлиза в Риби. Чувствата и емоциите във взаимоотношенията вземат централно място. Намерете си поводи за радост и положителни мисли. При самотните този аспект до края на месеца предполага интересни срещи и опиянение. Ще разберете дали сте се влюбили едва когато Венера навлезе в Овен, или след 6 април.

На 23 март е пълнолуние и първото за тази година слънчево затъмнение по оста Овен – Везни. Изглежда сте се излъгали с очакванията си, като сте надскочили своите възможности. Време е да осъзнаете, че успехът се гради стъпка по стъпка и всяко ново начало се поставя върху здраво отлети основи.

Месец март завършва с прекрасен аспект – съвпад между Меркурий и Уран на 31-ва дата. Мислете творчески и създайте своите шедьоври. Аспектът подпомага всички, които се занимават с издателска и творческа дейност, за онези, които създават нещо полезно за бъдещите поколения. Отдайте работата си в полза на обществото, за да бъдете удовлетворени.

 

ОВЕН

Шансовете са у вас

През март сте подвластни на крайности. От една страна ще сте спокойни, а от друга ще сте натоварени и напрегнати. Но трябва да се подчините на обстоятелствата, ако не желаете да се провалите. Ако пробвате ново начинание, със сигурност ще сгрешите. Послушайте хората около себе си. Агресията, напрежението и нетърпимостта ви ще се отразят на семейството. Червеното в мартениците ще ви зарежда с енергия, а бялото – с търпение.

 

ТЕЛЕЦ

Без двойна игра

През този месец желаете да направите добро впечатление на целия свят и това може да се окаже най-голямата ви грешка. Още в началото на месеца безкритично закичвате с мартеничките хората около вас. Желанието ви да угодите на всички само ще ви навреди. Характерна за този месец е вашата двойственост – едни ще сте пред приятели, а други пред близките. По-добре свалете маските. Осми март празнувайте с половинката като празник на любовта, а не на жената!

 

БЛИЗНАЦИ

Успешен месец

Бъдете обективни и преосмислете грешките, които извършихте в предходния месец, и бъдете искрени със себе си. Приемайте критиката отстрани и не позволявайте на себелюбието отново да ви завладее. Първата половина на март изисква да стабилизирате финансовото си състояние, да съберете нови знания, да се поучите от грешките си. Възможни са повишения на заплатата или финансови поощрения. През втората половина професионалните ви задължения ще бъдат приоритет. Предстоят промени в службата. Не бездействайте!

 

РАК

Не избързвайте

През март трябва да се съобразите с обстоятелствата около себе си, да прецените трудностите и бариерите, които ви пречат да продължите напред. Вместо това вие ще гледате да отворите колкото се може повече врати по своя път под формата на контакти и запознанства с цел по-нататък те да ви помогнат по някакъв начин. Има ли смисъл да чукате на врати, когато имате спуснати бариери пред себе си? Ограничете емоционалното мислене и прекалената контактност. Говорете повече с половинката и семейството.

 

ЛЪВ

Нови контакти

През първите дни от месеца разсъждавате по-целенасочено и правилно. Сега е времето да изградите планове за бъдещето. Финансовото ви състояние започва лека-полека да се стабилизира. Нови контакти ще ви дадат глътка свеж въздух. Като цяло месецът е успешен, а пътуванията ще са от голямо значение. Мисълта ви не протича толкова тромаво, колкото през изминалите два месеца. В последната седмица ще почувствате нахлуване на сили и емоция, от които ще се срамувате след време.

 

ДЕВА

Не се надценявайте

Зашеметени от постижението си през отминалия месец, вие ставате дори досадни с хвалбите и прищевките си. Не се надценявайте. До 15 – 20 март мислите хаотично, без ясна цел. Разпилявате усилията си, затова не бива да очаквате добри резултати от своята работа. В последната десетдневка няма как да не ви се вдигне самочувствието, ако сте потупани по рамото от ръководителите. Излишното самочувствие може да доведе до провал. Решени сте на всеки празник да почивате!

 

ВЕЗНИ

Връщайте се назад

През по-голямата част от март ще трябва да се справяте с нередности, които са следствие от недовършени дела в близкото минало. Много ви е неприятно да се връщате назад, но щом се налага, го направете. Бъдете предпазливи, защото понякога самите вие не можете да се познаете. Правите смели избори, без въобще да помисляте за последиците по-нататък. В последната десетдневка се извинете на всички, които сте наранили с емоционалното си поведение. На празниците обръщайте нужното внимание на близките. Не пренебрегвайте работата.

 

СКОРПИОН

Пълно раздвоение

Няма да ви е лесно и през този месец, защото наред със служебните си задачи ще трябва да се занимавате и с чужда работа, която никак не ви се нрави. Като цяло месецът е подчинен на раздвоение – от една страна желаете да се докажете и да покажете, че можете да се справяте със задълженията си, от друга – трудностите, които срещате, неминуемо ще ви накарат да се замислите дали да продължавате напред, или да смените сферата на работа. Отговор на този въпрос може да получите в последните дни от месеца.

 

СТРЕЛЕЦ

Омагьосан кръг

През март сте доста уязвими, въпреки че не го показвате, изпълнявайки ролята, която се очаква от вас, но е възможно да се сринете под това напрежение. Започвате и този месец с желание за ново начало, но ще пропуснете важния момент, защото ще се намери някой, който да ви помоли за услуга, и така ще забавите собствените си задачи. През първата десетдневка сте най-уязвими, защото гледате напред, без дори да хвърляте и бегъл поглед назад. През втората десетдневка се осъзнавате благодарение на роднините, които виждат, че не вървите в правилната посока. Вие, от своя страна, им се сърдите, но отново не го показвате.

 

КОЗИРОГ

Състрадателни и загрижени

През първата половина от март се убеждавате, че театърът във взаимоотношенията не е за вас. Вие сте хора, които умеят да вдъхват доверие със своята търпеливост и непринуденост, с мълчание и замисленост. През февруари прекалихте с преструвките и сега си давате сметка, че сте сгрешили. Чувствителни сте към близките, към приятелите си. Мислите прекалено много за техните проблеми и така пренебрегвате своите собствени. През втората половина от месеца не пропускайте един велик шанс в периода 20 – 27 март. Насладете се на пролетното слънце и събуждащата се природа.

 

ВОДОЛЕЙ

Прекалено разсеяни

През първата половина на март сте решени да направите своя голям удар за годината, но едва ли успехът е с вас. Направете сметка на това, с което разполагате. Около 8 март може да нахлуе идея в главата ви. Не я оставяйте да избяга. Поставете ново начало. През втората половина от март ставате по-решителни и инициативни, но девизът ви „Няма проблеми” се превръща в огромен проблем за вас и семейството ви. Обещавате да свършите разни неща, но няма да ги изпълните. Разсеяността при господата ще им навлече много проблеми.

 

РИБИ

Заслужени успехи

Март е месец, през който новото е балансирано със старото. Не бива да загърбите наченатите дейности от вчера в името на нещо, което са ви подхвърлили днес. Вие сте последователни хора и трябва по-често да проявявате тази своя силна черта. Първите три седмици от месеца ще са по-трудни, а през последната ви чака шанс да се порадвате на любов и на заслужени успехи. Засега просто имайте търпение за всичко. Ако сте представители на женския пол – сами ще трябва да си организирате празника 8 март.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

26 февруари. Славите се като работяги, които вършат добре задълженията си. Стремежът ви към високо обществено положение е разбираем. Той ще ви даде средства за качествен и пълноценен живот, които можете да споделите със своите близки. Наясно сте, че материалното е преходно и че то трябва да бъде споделено, но не по-малко подкрепяте и тезата, че то е твърде необходимо. Ето защо целият ви живот ще бъде пронизан от почти невидимата, но здрава нишка на материалното, парите и удобствата. По-добре е да сключите брак едва след като достигнете зряла възраст. Само така ще си гарантирате пълноценно щастие с любимия човек.

Навлизате в една прекрасна година на ново начало, което трябва да обмислите доста сериозно. Не бива да го поставяте прибързано, защото е възможно да съжалявате след това. Съдбата ви предоставя шанс в следващите дванайсет месеца да реализирате свои замислени през времето идеи.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – сърцебиене, аритмии. Не се претоварвайте с тежка физическа работа или чести кардиоупражнения.

27 февруари. Вие сте емоционални и чувствителни натури. Слагате под съмнение всяка дума, а и нерядко обичате да се заяждате с другите, като спорите по различни безсмислени поводи. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. Не подлагайте под съмнение всяка дума или действие на любимите хора. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате думите на хората. Затворете вратата на своя дом и не допускайте там лицемери. Имайте доверие в семейството си, защото единствено то няма да ви предаде.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока. Ще се уверите, че съдбата си знае работата и ще изпълни всички ваши желания и без ваша изрична намеса.

Здраве: Щадете стомаха.

28 февруари. Родени сте на щастлива дата! Решителни и понякога прекалено прибързани, обичате да гребете от живота с пълни шепи. Сякаш утре настъпва краят на света, все гледате да свършите и изживеете всичко за един ден – и той е днес. Упорити и вироглави, все си патите от това, че каквото си навиете на пръста, го правите. Не слушате съвети, а за собствените си грешки имате навика да обвинявате други хора. Въпреки всичко казано дотук в гърдите ви тупти едно истинско сърце, което умее да обича и не умее да прикрива омразата си. Във всяко едно отношение сте истински, неприкрити и без излишни маски.

Навлизате в една от най-хубавите години от живота си, в която успешно можете да промените средата на живот и хората, с които общувате. Това е нож с две остриета, защото можете да попаднете на добри познанства, но също има вероятност да се натъкнете на недоброжелатели. Избягвайте да се предоверявате. В службата ви чака подем, малко по малко ще забързвате темпото.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако живеете в хармония с хората около себе си.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!