Родните фенове на „Арсенал” се събират във В. Търново

Фенове на „Арсенал” от цялата страна се събират на тридневна национална среща във Велико Търново. Събитието е от петък до неделя, като по предварителна информация над 60 души са си закупили пакети за престоя в старата столица. Привържениците на „артилеристите” планират да се срещнат с първия българин, играл във висшата лига на Англия и отбелязал гол на любимците им – Бончо Генчев.

В събота от 11 часа феновете ще гледат контролна среща между детските отбори на „Болярчета”, шампиони на областите В. Търново и Габрово, и „Локомотив” (Г. Оряховица). Двубоят е в комплекс „Спортно Търново”, като преди него запалянковците ще разкажат на малчуганите за „Арсенал” и ще им подарят сувенири на английския гранд. В следобедните часове феновете ще викат пред телевизионния екран за „топчиите”, които излизат в дербито на Северен Лондон срещу „Тотнъм”.

Фенклубът на „Арсенал” във В. Търново и Горна Оряховица наброява около двеста души, които водят активен фенски живот. Председател на организацията тук е задържаният миналата седмица служител на НАП Пламен Томов. Очаква се по време на срещата феновете да излязат с декларация в негова подкрепа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.