19 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 2 – 10 март

Здраве: На 2 и 3 март се разходете из природата, спортувайте, за да стимулирате кръвообращението. В петък, 4 март уязвими са зъбите. Можете да ги лекувате и да отидете на зъболекар за премахване на кариес, но е забранено ваденето на зъби. През уикенда са възможни проблеми с кръвообращението. Внимавайте, ако страдате от разширени вени. Понеделник и вторник от следващата седмица са дни, в които е добре да пазим нервната система. Не бива да прекаляваме с медикаментите и да вземаме лекарства без причина. В сряда и четвъртък е добре да не се преуморяваме. Главоболието е причинено от прекаляване с компютъра и телевизията.

Красота и външен вид: До неделя включително дните са благоприятни за подстригване на косите и оформяне на прическа. В четирите почивни дни се стремете да се разхождате на чист въздух, стимулирайте кръвообращението. Понеделник и вторник са дни, неблагоприятни за коламаска, подстригване на косите, както и за кожни процедури. В сряда и четвъртък направете маска на лицето с овлажняващи препарати.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Днес можете да стартирате дългосрочна диета, която да даде добри резултати в дългосрочен план. Ако сте фенове на лунната диета, тя стартира на 9 март, сряда точно в 3.54 часа с настъпване на фаза новолуние.

Основни звездни аспекти: Движението на Луната тази седмица е от Стрелец, Козирог, за да премине през Водолей, Риби и отново в сряда да се озове в кардинален знак – Овен. Всичко това говори за реформи, промени и развитие, изпечени в огън и поднесени на жар. Посяваме корените на нещо ново с новолунието – подходящ момент за поставяне на ново начало.

През тази седмица звездната обстановка е противоречива. На 3 март Венера и Уран са в тригон, за да стимулират сетивата ни. Отваряме очите си и гледаме по новаторски начин дори и на традиционното в ежедневието. Посетете светско събитие на Националния празник. Отпразнувайте го с приятели в компания, където можете да споделите идеи. В съботно-неделната почивка се чувстваме потиснати заради квадратурата между Слънцето и Сатурн, а и заради квадратурата Меркурий-Марс. Мнозина са изненадани от неочаквани отговорности, които трябва да поемат без да имат готовността за това. Не палете искрата на противоречията, а се хармонизирайте с обстоятелствата. Приемете ги и изпълнете задачите си.

През новата работна седмица, която за разлика от тази е два пъти по-дълга (шестдневна), централно събитие заема новолунието в Риби, съпроводено и от първото за тази година слънчево затъмнение. То няма да е видимо от България, но дава своето отражение върху емоциите ни. Планирайте бъдещите си постъпки смело, но и реалистично. Разбулват се хиляди тайни, пазени дълго време. Хората около нас сякаш свалят воала си, за да ги видим без грим и без маски. Приемете ги такива, каквито ги виждате в момента на новолунието. Напишете своите съкровени желания на лист и го запазете, за да видите след шест месеца колко от тях са се сбъднали.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Пътувате за почивните дни

При Овните седмицата предстои да бъде доста ползотворна, изпълнена с късмет и дори безгрижие в някои моменти. Ще се радвате на популярност сред приятелите си. Ако пътувате през почивните дни, това ще ви зареди с енергия. През работната седмица се опитайте да не се захващате с много неща наведнъж, защото няма да ги довършите и все ще ви тревожи чувството, че нещо в делата ви изостава. Избягвайте конфликтите и напрежението, както и срещите с хора, които ви товарят, манипулират и ограничават личната ви свобода.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Някой ви прави на сечено

Добра новина в хороскопа ви е финансовата стабилност, която вече почувствахте към 1 март. Почивните дни ще изкарате най-добре в строго ограничен кръг от хора, които да ви разбират и обичат. Избягвайте многото контакти. Ако пътувате, гледайте да е на къси разстояния и най-вече сред природата, доколкото го позволи времето. През работата седмица ви очаква напрежение, защото някои се опитва да ви подлива вода когато действате. Внимавайте, често това ще е съпътствано с внезапни финансови загуби, спиране на договори. В никакъв случай не позволявайте оронване на престижа.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Преценете силите си

Очаква ви благоприятен период. Можете да пътувате, да се срещате с приятели през почивката, да правите бизнес, да печелите пари или да харчите малка част от спестяванията си за удоволствия. Ще се стабилизира и личният ви живот. През работната седмица внезапно се сдобивате със силна амбиция. Вероятно е да си поставите непостижими цели, които да изгубят голяма част от месеца ви. Не слушайте съветите на другите хора. С ръководителите можете да се скарате сериозно, но това ще е временно.

РАК

(21.06 – 22.07)

Емоциите ескалират

Предстои седмица на бързото развитие, благоприятните ситуации и силното делово напрежение. Дори мога да определя положението в службата като съпротива срещу вас самите. Не е изключено да се озовете сами с идеите си и да се налага да ги защитавате със зъби и нокти пред колектива. Емоциите ви са огромни, още повече растат с настъпването на новолунието. Овладейте се. Не се притеснявайте как изглеждате от страни. Имате нужда от малко спокойствие, което е добре да си осигурите през почивните дни. След това натиснете педала.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

В конкуренция с колегите

През новия седемдневен период основно влияние в хороскопа ви ще оказват две основни линии. Първата е доброто ви отношение към близките и добре прекараните почивни дни, които ще уплътните с тях. Другата ос се оказва напрежението в служебен план, където още в понеделник ще започнете борба за надмощие с колегите. Хвърляте се в конкурентна надпревара. Съветвам ви да бъдете внимателни и да премерите силите си, без да се надценявате. Желанието ви да промените нещо ще ви изиграе най-лоша шега. Включете в сила тактиките, които пазите за „особени” случаи.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Инатът ви е голям

През тази седмица проявявате чувствителност във всяка една сфера от живота си. Предстои ви да вземете важни решения в личен план. Ако ги основавате единствено на емоцията и чувствата си, ще сгрешите. В никакъв случай не бива да рискувате и да инвестирате пари. През почивните дни ще се радвате на подкрепата на близките си, но през работната седмица всячески ще се стремите да развалите онази хармония, която градихте близо месец. Инатът ви е изострен. Впрегнете го в правилната посока.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Правите непожелано добро

Чувство на щастие, жизнерадост и добро отношение с приятелите и близките – това накратко може да се каже за най-добрите дни от задаващата се седмица. Не само че имате шансове да се радвате на топли взаимоотношения, а и ще успеете да подобрите всички онези, които до този момент куцаха. Внимавайте с парите, които давате назаем. През работната седмица сте решени да защитавате интересите си на семейството и по всякакъв начин ще правите непоискано добро. Разочарованията няма да закъснеят. Избягвайте подписването на договори.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Заформя се интрига

За да успеете да задържите финансовата си стабилност, която градихте от началото на годината, е добре да сте малко по-пестеливи Почивните дни предстои да изживеете спокойно и ведро, а работната седмица ще бъде натоварена и изпъстрена с противоречия в колектива, в който работите. Пазете се от интрига, завъртяла се неотдавна в офиса. Все още притежавате силата да я разсеете и да решите проблема навреме. Отложите ли, скоро няма да можете да спрете проблема.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

По-добре признайте грешките

И Стрелците ще започнат периода със завиден темперамент, добро самочувствие и ведро настроение. Ще изживеят почивните дни в пълна хармония. Ще успеят да привлекат вниманието на цялата компания на близки и приятели върху себе си – нещо, което никак не е чуждо за тях. Предстои обаче важна работна седмица за мнозина. В момента заради силното си его не признавате някои грешки в службата, които допуснахте неотдавна. Това ще се яви център и повод за разправии с колеги и ръководители, а и за снемането на доверието от вашата личност.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Осигурете си спокойствие

Очаква ви спокойна седмица. Почивните дни ще изкарате лежерно, като психически ще си починете от всякакво напрежение. Имахте нужда от нещо такова като се има предвид служебната ви натовареност в последно време. Поработете малко повече върху равновесието и вътрешния си душевен мир. Четете книги, търсете отговори на някои въпроси, които си задавате от дълго време. През новата работна седмица се въоръжете с кураж и търпение. Няма да е сред най-леките от месеца, затова бъдете предварително настроени.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Ще ви измамят

При вас акцент поставям върху взаимоотношенията и връзките, като през почивните дни ще можете да се срещнете с важни за просперитета ви хора. Ако се занимавате с бизнес, проведете една вечеря с партньорите тогава. През работната седмица ситуацията рязко ще се промени от спокойствие в безпокойство. Не инвестирайте пари, за да не ги загубите. Някой може да ви направи примамливо предложение, което в последствие ще се окаже пълна измислица. Подмамените накрая ще се окажете пак вие.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Посоката на вятъра избирате вие

Стартирате периода в доста добро настроение и с ясни планове, какво точно искате да правите по време на почивните дни. Тях ще изкарате великолепно, защото все ще намерите с кого да се срещнете и побъбрите на сладки приказки. Пътувайте, ако ви позволява времето и настроението. Посетете някое място, на което не сте ходили от дълго време. През работната седмица се подгответе за напрежение. Спокойствието свършва и се налага да мобилизирате силите си. Новолунието в знака ви предвещава ново начало. Накъде ще повее вятърът, зависи от вас. Бъдете отговорни.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, родените на 2 март, сте доста нерешителни Риби. Все изчаквате най-подходящия момент, който така или иначе не идва. Не отстъпвайте мястото си, а се борете за него. Звездите искат да видят във ваше лице едни самоуверени хора, които знаят какво и как да постигнат в живота си. Криете много таланти и умения, но ще бъде жалко, ако заради вашата нерешителност, никога не ги покажете на бял свят.

Навлизате в прекрасна година на промени и нови начинания. Сега предстои трайно раздвижване и разместване на пластовете. Действайте внимателно, защото това, което успеете да промените в тази година, ще ви държи влага в следващите девет. Направете малките стъпки към успеха, вместо да се втурвате през глава към него.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите, ако сте пушачи, с малко повече воля ще успеете да преборите порока.

Вие, родените на 3 март, сте хора с дружелюбен и благ характер. Стремите се към свобода във всяко едно отношение – свобода в любовта, свобода във взаимоотношенията, свобода в работата. Имате свой маниер на действие. Грешката ви се състои в това, че допускате новите хора в живота си прекалено бързо и без определен подбор. Това ви обрича на тежестта да си патите от фалшиви и лицемерни приятелства. Хубавото е, че гледате напред. Оптимисти сте. В любовта също се доверявате лесно, но там е добре да сте по-предпазливи.

Навлизате в една прекрасна година на стабилност в живота си. Ще осъзнаете, че любовта, уважението и обичта са ценности, далеч по-скъпи от парите. Мнозина ще намерят много по-добра работа, а други ще осъществят сделка с недвижим имот. Променете философията на своите възприятия и се научете на търпение. Ако ви предстои сватба през следващите дванайсет месеца, Венера ще бди над вашия брак.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката.

Велики страдалци сте вие, родените на 4 март, защото добрувате в името на другите, а и сте от малкото хора, които осъзнават истинския смисъл на прераждането и кармата. Всъщност той е простичък – каквото прегрешим сега, ще изкупим в някой от следващите си животи под формата на наказание. Може би и на вас ви е трябвало да се преродите доста пъти, за да стигнете до този извод, но фактът, че притежавате това знание, говори за едно по-висше ниво на интелект и натрупана опитност. Мъдростта, която притежавате, предавате на близките си и се ядосвате, когато те не са готови да ви послушат.

От днес до рождения си ден догодина ще имате възможност да погледнете назад и да осъзнаете доста свои грешки и причините да ги допуснете. Направете цялостен анализ на изминалите девет години и потърсете прошка за прегрешенията си. Така ще се почувствате доста по-спокойни. Мнозина ще пожелаят да учат, а други – да се преквалифицират. Не изпускайте най-подходящото време за това, което е точно в следващите дванайсет месеца.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли и кожата.

Честит рожден ден и на празнуващите на 5 март! Вечно променливи, вие обожавате новостите, световете, изпълнени с приключения и нестандартни изживявания. Внимавайте, отдавайте повече време и внимание на значимите неща от живота да не се окаже някой ден, че сте живeли повърхностно. Проблемите си създавате сами, но лесно се измъквате и справяте с тях. Познавате дълбините на човешката психология и затова често влизате под кожата на другите хора. Не злоупотребявайте с това ваше качество.

Годината, в която навлизате, е една от най-успешните в служебен и бизнесплан. Това е година на финансова стабилизация и силно изразен напредък в тази насока. Мнозина ще сменят работата си с по-добра, други ще се окажат обект на повишение. Със сигурност материалните ви интереси ще бъдат задоволени напълно. Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Вие, които празнувате днес, на 6 март, сте добродушни, отворени и доста загрижени за другите хора. Обичате да помагате, да вършите добро и да сте полезни. Единствената ви цел в живота ви е да създадете устойчиво семейство, което ще ви даде всичко, от което се нуждаете. Първите ви години са трудни, но след това животът ви ще олекне и ще бъде прекрасен, изпълнен със стабилност и хармония. Гледайте напред и в трудностите търсете положителното в ежедневието си.

Емоционална и завършваща ще бъде годината, в която навлизате от днес. Това говори, че не бива да се заемате с нови дела, а да довършите стари, изостанали с времето начинания. Прекратете контакти и връзки с хора, които търсят единствено изгодата от вас, без да ви дават нищо в замяна. Нямате нужда от подобни познанства. Освободете се от всякакви пречки, за да започнете начисто живота си точно след дванадесет месеца.

Здраве: Възможни са чести инфекции, пазете се от проблеми с високо кръвно налягане, главоболие и мигрени. Очите и зъбите ще са слабите ви места, но всичките ви болки ще идват от емоционалното състояние. Не си внушавайте болести.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *