Дневен хороскоп. Прогноза за 7 март, понеделник

Луната преминава от Овен в Риби в 21.08 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 27-и в 28-и в 5.40 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Уязвими са очите, главата, главния мозък и плановите операции в тези области са нежелателни. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане и мигрена на нервна почва.

Красота и външен вид: Отложете посещението при фризьора за утре. Неблагоприятно е и премахването на бенки, брадавици и малки подкожни кисти. В следобедните часове можете да направите овлажняваща и подхранваща маска на лицето, както и масаж на врата и шията.

Хранене и диета: Хапвайте, без да претоварвате стомаха. На закуска и обяд нека въглехидратите преобладават. Изберете пълнозърнестите храни – мюсли, зърнен хляб, картофи или ориз. В следобеда увеличете приема на плодове, а вечерята пригответе от белтъчини, за да се включите в лунния ритъм на организма си.

Цветове, носещи късмет: Бяло и зелено.

Нумерологичен хороскоп: Днес лесно водим разговори, защото общуваме свободно и лесно влизаме под кожата на хората около себе си. Денят е благоприятен за поднасяне на извинения и искане на прошка. Усмихвайте се по-често и не забравяйте, че доброто, което правите, ще бъде оценено напълно само ако е поискано.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Овен предизвиква прилив на сили и нови, свежи идеи. През целия ден преобладават хармоничните и благоприятни аспекти. Слънцето и Плутон са в секстил, но в съчетание с опозицията Слънце – Юпитер утре двата аспекта ни подсказват да бъдем внимателни с поемането на инициативи. Мотивирани сме да успеем, но често изпреварваме времето си и поемаме непосилни ангажименти. Такова е и посланието на днешния ден – вършете толкова, колкото ви го позволяват силите, поемайте такива инициативи, които са ви по възможностите.

 

ОВЕН

Не избързвайте

 

Обърнете повече внимание на детайлите и нещата, които все забравяте в рутинната си работа. Довършете някои стари и недовършени до този момент дела. При мнозина този ден носи предложение за подписване на договор. Обмислете предварително дали си струва и едва след това давайте мнение и отговор. Не избързвайте, огледайте детайлите.

 

ТЕЛЕЦ

Спорен ден

 

Чувствате равновесие и хармония в мислите и емоциите си. Щастливи сте, защото сте постигнали баланса, който търсехте в последните дни. Ще успеете да наваксате с повечето задължения, изостанали напоследък. Денят ви носи спорна работа и много късмет в личен план. Не забравяйте своите собствени желания. Погрижете се за комфорта си.

 

БЛИЗНАЦИ

Наясно сте

 

Обърнете внимание на своя собствен свят. На личностните си качества и на поведението си в последните няколко дни. Време е да се хармонизирате с другите, но това става единствено като се погледнете отстрани и осъзнаете грешките си. Не го ли направите – продължавате да лъкатушите ту в една крайност, ту в друга.

 

РАК

Учите се

 

Ако все още вярвате в максимата си, че другите са виновни за вашите грешки, днес ще претърпите погром. Осъзнаете ли, че вие сте отговорни за собствените си действия и прегрешения – денят ще ви отвори врата към бъдещето. Периодът, който изживявате, е важен дотолкова, доколкото ви учи на житейски опит. Възползвайте се.

 

ЛЪВ

Труден период

 

Изживявате период на трудности, с които обаче не желаете да се преборите. Търсите начин как да ги заобиколите, а те ви преследват постоянно. Изправете се смело пред тях. И лъвски скок няма да ви помогне да ги прескочите. Дошло е време да изгладите нещата и противоречията във взаимоотношенията си с хората около себе си.

 

ДЕВА

Добра енергия

 

Много и положителна енергия витае около вас в този ден. В службата се налага да проведете някои важни за бъдещето ви разговори. Те едва ли ще протекат хармонично, но крайният изход ще бъде във ваша полза. Вечерта, въпреки желанието си да останете сами и необезпокоявани от никого, ще се наложи пак да сте сред много хора.

 

ВЕЗНИ

Следвайте плана

 

Настроението ви е добро и като цяло излъчвате позитивна енергия. Не пропускайте важните дела, които влизат в план-графика ви за този ден. Четирите почивни дни около националния празник бъркат предварителните ви планове, но нямате избор и ще съобразите служебните си ангажименти с календара. Починахте си заслужено, време е за работа.

 

СКОРПИОН

Решавате проблеми

 

Налага се още сутринта да се заемете с разрешаването на спонтанно възникнали проблеми. Не търсете причина за тях, не търсете и виновника, а се изправете и ги разрешете час по-скоро. Активни сте и не ви липсва тонус. Недоволството ви ще се смени с радост от среща на приятни хора вечерта. Преобладаващите емоции ще са положителните.

 

СТРЕЛЕЦ

Силно напрежение

 

Чувствате силно напрежение при общуване с хората около себе си. Това е и причината днес да влизате в различни противоречия. Най-добре ще бъде, ако успеете да овладеете емоцията, без да позволявате тя да бъде водеща при разговорите. Спокойствието е на първо място и днес е добре да си го наложите изцяло. Нервността съсипва хубавия ден.

 

КОЗИРОГ

Добри доходи

 

Изправени сте пред неотложни за разрешаване проблеми, които не ви дават мира от няколко дни. Не бягайте от тях, а ги преодолейте веднъж завинаги. В личните взаимоотношения този ден е доста благоприятен, защото ви дава шанс да стабилизирате взаимоотношенията си. При мнозина се очертават доходи в резултат на добре свършена работа.

 

ВОДОЛЕЙ

Поводи за радост

 

Намирате се в добро настроение и ще успеете да се справите с повечето насъбрала се работа заради почивките по националния празник. С всеки жест и с всяка дума внасяте хармония в личен план, което не е за пренебрегване в тази прогноза. Ще бъдете в пълна хармония със семейството си. Имате поводи за радост, изживейте ги.

 

РИБИ

Доволни от себе си

 

Доволни сте от себе си днес. Редом с професионалните дела успявате да разрешите и личните си проблеми. Преодолявате трудности, които до този момент са ви се стрували непосилни. Всичко това ви дава повод за радост и едно заслужено успокоение. Намирате се пред период на ново дългосрочно начало, не го забравяйте и се подгответе добре.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Основната характеристика за Рибите, родени на 7 март, е, че те са задълбочени и разумни, но само на пръв поглед. Всъщност, ако ги познавате отблизо, ще видите, че нерядко са хаотични. Често те са непостоянни в идеите си и несериозни в решенията си. Важно обстоятелство за благополучния им живот е да имат добро образование и да работят по специалността, за която са учили. Наред с това ще намерят и духовната си половинка. Парите за тях не са всичко, признанието е по-важно. Може би липсата на меркантилност е важна черта, която принадлежи на зодия Риби и най-много ги доближава до този знак.

Навлизате в една прекрасна година на ново начало, което трябва да обмислите доста сериозно. Не бива да го поставяте прибързано, защото е възможно да съжалявате след това. Съдбата ви предоставя шанс в следващите дванайсет месеца да реализирате свои дълго обмисляни идеи.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – сърцебиене и аритмии. Не се претоварвайте с тежка физическа работа или чести кардиоупражнения.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *