12 четения

Искат по-тежка присъда за мъж, блудствал с 13-годишно момиче

Частно обвинение поиска по-тежка присъда за 39-годишен мъж от Полски Тръмбеш, който блудствал с непълнолетно момиче. Иво Г. ще бъде изправен пред Окръжния съд във Велико Търново на 11 март след обжалване на наказанието, което е постановила първата инстанция.

Районният съд в старата столица е признал подсъдимия за виновен и го осъдил на 1 г. условно с 3-годишен изпитателен срок. Магистратите са отредили извършителят на блудството да плати обезщетение от 10 000 лв. с лихвите за причинени неимуществени вреди на пострадалата. Освен тази сума осъденият е трябвало да плати и близо 900 лв. разноски по делото и адвокатско възнаграждение на частния обвинител, както и 400 лв. държавна такса върху уважения размер на гражданския иск.

Делото в Окръжния съд във Велико Търново е образувано по жалба на частното обвинение, което настоява за по-тежко наказание.

Един коментар за “Искат по-тежка присъда за мъж, блудствал с 13-годишно момиче

  • 07.03.2016 в 20:21
    Permalink

    На запад този изверг щеше да получи между 30г. или доживотна присъда , а в Русия дълги години отдих в някой лагер на ГУЛАГ в Сибир. Но тук е България, няма такава държава като нашата.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!