9 четения

Вратарят на гостите от Ерден ги спаси от разгром

„Етър ВТ” – „Кариана” 3:0

 

С два гола на Любо Генчев и един на брат му Явор отборът на „Етър ВТ” удари с 3:0 тима на „Кариана”. Гостите от монтанското село Ерден оказаха сериозна съпротива пред около 800 зрители на стадион „Ивайло”. В състава на гостите личаха неколцина футболисти – Ангел Русев, Боби Боянов, Евгени Игнатов, записали мачове в професионалния футбол, но независимо от това „виолетовите” водеха играта през целия мач.

Още в 20-ата секунда Стефан Христов накара стража на „Кариана” – Петров, да се намесва. В 7-ата минута Кирилов проби отдясно и намери Петър Димитров, но от защитник топката излезе в ъглов удар, последван от още три. Последваха удари на Петър Димитров и на Любо Генчев, не поразили целта.

В 26-ата минута Кирилов центрира в наказателното поле, Стефан Христов с глава стреля в ъгъла на вратата, но Петров успя да спаси.

Надмощието продължи и в 37-ата минута логично дойде първият гол. Петър Димитров нацели левия страничен стълб, топката се върна в пеналта, където я посрещна Любо Генчев и вкара за 1:0.

В началото на втората част Стефан Христов би диагонално до вратата на гостите, а в 59-ата минута намери Явор Генчев, който покачи на 2:0.

Малко по-късно Петър Димитров стреля, но вратарят на „Кариана” за пореден път улови топката. В 82-рата минута обаче Петров бе матиран от Любо Генчев и разликата набъбна на 3:0. В самия край Любо можеше да стигне и до хеттрик, като излезе сам срещу вратаря и се опита да го прехвърли, но не успя.

„Етър ВТ“: Михайлов, Скерлев, Минков, Русев, Кирилов, Анев (74 Бенков), Кямил, Яв. Генчев (67 Байчев), Л. Генчев, П. Димитров (82 Петков), Ст. Христов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *