6 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 9 март, сряда

Луната преминава в Овен в 21.39 часа. Фаза – новолуние, което настъпва в 3.54 часа. Лунният ден преминава от 29-и в 1-ви в 3.54 часа и от 1-ви във 2-ри в 6.58 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на краката, лимфната система и кожата. Добре протичат профилактиката и лечението на подагра, проблеми с кожата, мазоли, деформиране на краката, простуди и колики вследствие настиване на краката, алкохолизъм.

Красота и външен вид: Организмът задържа вода и затова нежелателни днес са масажите със силов ефект. Могат да причинят травми и наранявания. Заради новолунието не се препоръчват процедури на косата – подстригване, боядисване и къдрене. Маските за лице имат благоприятен и дълготраен ефект.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за разтоварващ режим на хранене и лунна диета, която продължава през целия ден заради фазата новолуние. Можете да пиете изобилно количество от билкови чайове с мед и лимон. Не прекалявайте със солта, ако не сте на диета. Организмът задържа вода и прекомерната консумация на сол предизвиква чувство за подутост и тежест.

Цветове, носещи късмет: Червено, охра и оранжево.

Нумерологичен хороскоп: В сряда сме напористи, често до степен, която надминава допустимите граници. Материалните ни цели са високи, а понякога прекаляваме в желанието си да внесем ред в живота на другите хора. На работното място следва да вземаме само обмислени решения, което всъщност е трудна задача.

Звездни аспекти за деня: Днешното новолуние е по-особено с това, че е съпроводено с първото за тази година слънчево затъмнение. Дори и да не е видимо от нашите ширини, усещаме влиянието му по един неподправен начин. Време е да приемем новото в живота си, като затворим някои стари страници от миналото. Добре е да изясним някои противоречия в себе си. Спомнете си за всички онези недовършени дела, неизречени думи или непоставени цели, които ви тежат към този момент. През целия ден не вземайте важни решения, тях отложете за следващите дни.

 

ОВЕН

Не се предоверявайте

 

Сега имате възможност да се оттеглите настрани и да не участвате в напрегнатите ситуации на работното място или в личния живот. Не бива да се доверявате на хора, които ви заливат с нови идеи или ви обещават неща, които звучат нереално. Ще се убедите, че това наистина са само празни думи. В службата се отдайте на рутинните си дейности.

 

ТЕЛЕЦ

Ще получите помощ

 

В сряда напрежение няма да ви липсва заради действащото новолуние, придружено със слънчево затъмнение, и заради нежеланието ви да приемете новостите около себе си. Общувайте и позволете на хората да ви помогнат. Доверете им се. Те не са срещу вас, позволете им да ви покажат верния път и да постигнете заедно успеха.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни

 

Днес целите ви трябва да са големи точно толкова, колкото можете да изпълните. Не бива да се надскачате или заемате с непосилни задачи, за да не си навредите на бъдещето. Сферата на бизнеса, партньорството, както и на взаимоотношенията с половинката са застрашени от разрив. Една ваша погрешна постъпка и всичко може да се срине.

 

РАК

Преценявайте добре

 

Силно решени сте да продължите напред въпреки трудностите, които стоят на пътя ви. Това е похвално и в сряда ще преодолеете повечето трудности. Внимавайте, защото в желанието си да постигнете лесна печалба можете да се обвържете с недотам подходящи хора, а те да ви предложат договори, от които да си патите дълго време.

 

ЛЪВ

Не давайте заем

 

Радвате се на силен късмет и добре изявена интуиция, които трябва да вложите в днешната сряда. Внимавайте, защото около вас могат да се навъртат хора, които с лицемерните си маски ви омайват, а всъщност желаят да постигнат своите цели на ваш гръб. Пазете се от клюки и сплетни и не давайте пари никому, колкото и да ви се иска да помогнете.

 

ДЕВА

Не сте в кондиция

 

Предстои ви ден, в който едва ли ще бъдете в кондиция и това е съвсем обяснимо. Новолунието ви действа объркващо и може да ви донесе ненадейни изненади, промени в настроението и объркване на плановете. Възможно е и да загубите доверие в партньорите си, като се почувствате изолирани от всички. Скоро това ще отшуми.

 

ВЕЗНИ

Нервни и потиснати

 

Нервен, потиснат и емоционален ще бъде днешният ден за вас. Прекарайте го в работа, защото чрез труда си ще намерите удовлетворение. Избягвайте да давате съвети на когото и да било. Емоционалното ви състояние е нестабилно, а това е повод за някои малки неуредици в личен аспект. Не вярвайте на обещания, дадени от случайни познати.

 

СКОРПИОН

Хармоничен ден

 

В сряда вие сте в относително силен и хармоничен ден за разлика от мнозина представители на други зодиакални знаци. Във вас се заражда амбиция за действие. Не изпускайте нито една идея, която ви минава през ума. В семейството лесно ще повишите доверието, като разговаряте открито, а не завоалирано. В момента е много важно да си вярвате.

 

СТРЕЛЕЦ

Трудна сряда

 

Както при останалите кардинални знаци, така и при вас сряда ще бъде по-трудна заради напрежението и обтегнатите взаимоотношения с всички наоколо. Разбира се, разполагате и с шанса да хармонизирате връзките, но вие сте толкова заети с професионалните си цели и дела, че едва ли ви е до сантиментални разговори. А тъкмо от това имате нужда.

 

КОЗИРОГ

Съпричастни сте

 

Предстои ви труден ден не защото при вас има бариери, а защото на хората около вас не им върви достатъчно. Принудени сте да бъдете съпричастни с чуждите неволи, да слушате мрънкане и недоволство почти през всички работни часове. Ще сгрешите, ако в желанието си да помогнете дадете пари на колега или приятел, който уж е в нужда.

 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете егоисти

 

Съчувствате прекалено на хората, които постоянно страдат около вас. И вие като представителите на Козирог ще пропилеете собствените си благоприятни шансове, като си губите време да изслушвате чуждите болки. Не си заслужава особено. Понякога в такива моменти е по-добре да бъдете егоисти в известна степен. Опитайте този подход.

 

РИБИ

Обмисляйте решенията

 

В този емоционален ден вие сте решени да действате необмислено в различни ситуации без оглед на това дали вземате правилно решение или не. Разбира се, прибързаността ви е против разумните принципи на природата и затова ще си навлечете много неприятности, но те ще дойдат впоследствие. Не се инатете, избягвайте прибързаността.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте хора, които трудно биха могли да бъдат разгадани. Вашият живот е живот на крайностите. От бързия възход към бързото падение – двете неразривно свързани крайности, които се проявяват и в действията, и в чувствата ви. Ако не успеете да осъзнаете силата на собствените си желания и не наложите пълен контрол и самодисциплина над живота си, със сигурност ще бъдете подвластни на падението. Пътят към възхода може да бъде постигнат единствено със смирение и доброта, за което могат да ви помогнат чертите на знака Риби. Злобата, интригантството, инатът са чертите, които ви обричат на провал, и затова не бива да ги проявявате в никакъв случай.

Навлизате в прекрасна година, която се очертава да бъде най-щастливата, сравнена с изминалите девет години. Изживейте я с удоволствие, желание и тя ще ви донесе много щастие. Правете само позволени неща и не злоупотребявайте с доверието, което съдбата ви дава. Пазете се от неподходящи запознанства.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!