40 четения

С девет награди се върнаха от Букурещ изпълнителите на студио „Румина“

С ДЕВЕТ НАГРАДИ СЕ ВЪРНАХА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА СТУДИО „РУМИНА“ ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНКУРС ЗА МЛАДИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПОПУЛЯРНА ПЕСЕН MARTISOR, който се проведе в Букурещ.

7-годишната Деница Пенева е завоювала трофея за най-добър изпълнител в своята възрастова група с песента си Samba Florilor, изпълнена на румънски език. Деница е успяла да победи в конкуренция с 32 деца и е била отличена и с приза на асоциация „Антантино“.

Трофей за най-добър изпълнител е спечелила и деветгодишната Василена Василева в по-голямата възрастова група. Вторият представител на студио „Румина“ в същата група – Стефан Иванов, е класиран на първо място с прекрасната песен на „Диана Експрес“ – „Наследство“.

Още два трофея за най-добри изпълнители в своите групи са спечелили изпълнители на търновското студио – Лилия Ангеличева, на13 г., и Искра Къндева, на 14 г. Лили е получила и две специални награди – на CB-Media и на директора на конкурса Мария Ене. Трофей в Букурещ е спечелила и 17-годишната Албена Цачева, която е преборила конкуренцията при най-големите.

В певческата надпревара са участвали близо 150 изпълнители на възраст от 4 до 23 години.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!