22 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 10 март, четвъртък

Луната е в Овен. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-ри в 3-и в 8.28 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: С повишено внимание да бъдат всички с лабилна нервна система, високо кръвно налягане и проблеми с пулса на сърцето. Нежелателни са операциите в областта на главата, главния мозък и очите. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми със зъбите, очите, челюстите, лечението на мигрена и високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за маска на лицето с овлажняващ ефект. Почистването на зъбен камък също ще протече благоприятно. Можете да подстрижете косите си.

Хранене и диета: Стартирайте хранителен режим или диета, която ще следвате дълго време. Днес имате мотивацията да го направите. Хапвайте по малко и начесто. Не забравяйте, че преяждането води до чувство за подутост и тежест, а и до бързо качване на килограми, защото Луната е нарастваща.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено.

Нумерологичен хороскоп: Денят е зареден с положителни вибрации, които чувстваме в атмосферата. Още сутринта сме радостни. Лесно можем да задържим настроението си до вечерта. Моментът е подходящ за срещи, обсъждания и делови начинания. В личен план онези, които търсят разнообразие, лесно могат да го намерят.

Звездни аспекти за деня: Днес Венера и Юпитер са в тригон – прекрасен аспект, даряващ радостни чувства и хармония. Насладете се на този ден, не прекалявайте с претенциите, а приемете всичко, което съдбата ви дава, с благодарност и продължете напред.

 

ОВЕН

Бъдете внимателни

 

Днес демонстрирате умело и упорито поведение пред хората, но вътре в себе си сте изключително колебливи и нерешителни. Това противоречие може да доведе до големи проблеми в служебния ви живот, решите ли, че точно сега му е времето да правите промени или да се сдружавате с някого. Бъдете изключително внимателни в действията си.

 

ТЕЛЕЦ

Преценете контактите

 

В четвъртък е добре да се заемете с ангажиментите, които вършите към тази дата от месеца. Не предприемайте никакви нови начала, защото те ще се окажат поредната ви неразумна крачка, която ви отдалечава от успеха. Около обяд и в ранния следобед преценявайте добре контактите си. Може би ще проведете един неприятен разговор.

 

БЛИЗНАЦИ

Чужди отговорности

 

Днес сте център на вниманието – търсени, значими и по този начин твърде уязвими, защото някой ще се опита да ви прехвърли чужди отговорности. Внимавайте много с кого разговаряте и с какво се заемате. Не надскачайте възможностите си. Обърнете внимание на отношенията си с шефовете около обяд. Не влизайте в конфликти и излишни спорове.

 

РАК

Сверете уменията си

 

В желанието си за блясък и признание днес сте в състояние да се заемете с такива ангажименти, които звучат привлекателно, нищо че вие нямате никаква идея как да ги свършите. Сторите ли го, сериозно ще навредите на името си, а и на джоба си. Ще си плащате за това, че сте се заели с нещо, за което дори нямате представа как се прави.

 

ЛЪВ

Добра новина

 

Продължавате дългата работна седмица със сила и упоритост. Задачите отмятате една по една, стига да не помагате на колегите. Не се превръщайте в трамплин за постигане на чужди цели. В личен план ви чака добра вест, която ще получите още на обяд или в ранния следобед. Финансови приходи също не са изключени при голяма част от вас.

 

ДЕВА

Ново темпо

 

В четвъртък останете пасивни, за да не си навредите излишно. Избягвайте да предлагате идеи, ако мнението ви не е търсено и някой не ви пита. В личен план този ден ви носи излишни колебания и терзания. Напоследък започнаха да ви се случват много промени и вие все още не сте свикнали с темпото. Имайте търпение, това ще стане съвсем скоро.

 

ВЕЗНИ

Без разпиляване

 

Днес сте нервни и трудно се концентрирате в належащите си задачи за тази седмица. На мнение сте, че тя е достатъчно дълга, за да свършите всичко в срок. Грешите в преценката си, защото активни ще бъдете днес и утре до обяд. Използвайте времето си разумно, не протакайте делата и ги отметнете още днес до вечерта. Не разчитайте на съботата.

 

СКОРПИОН

Искате всичко

 

Прекалено активни сте и по този начин трудно концентрирате цялата тази енергия в една правилна точка. Склонни сте да се заемете с няколко дела наведнъж, а и се оглеждате за едно ново начало, което да започнете от днес. Помислете си добре дали поведението ви е правилно. В личен план денят ще бъде доста позитивен. Усмихвайте се.

 

СТРЕЛЕЦ

Споделете плановете си

 

Представителите на Стрелец изживяват тази дълга седмица колебливо. Около тях обаче тенденциите се подобряват и се очакват много раздвижвания. Спокойствие в личен план ще бъде причина за доброто ви настроение през целия ден. Днес поговорете за бъдещите си планове с шефовете и ръководителите. Бъдете дейни и целенасочени.

 

КОЗИРОГ

Преодолявате грижите

 

Въпреки вашите колебания, които са продиктувани главно от семейството и домашните проблеми, четвъртък няма да е никак лош. Напротив, той ще ви срещне с много хора, които ви помагат да се откъснете от ежедневните си грижи и за миг да забравите за тях. И за вас това е дълга работна седмица. Подредете плановете си за нея и ги следвайте стриктно.

 

ВОДОЛЕЙ

Излишно съчувствие

 

Вече стана дума за съчувствието във вашия характер. Искате да помогнете на всеки искрено и от сърце. За съжаление обаче, нямате физическата възможност за това, а да не говорим и за правото да го сторите. Нарушавате закона за непожеланото добро и затова си патите от действията. Помагайте само на онзи, който изрично ви е помолил.

 

РИБИ

Бъдете отговорни

 

Не сте в най-добрата си форма в днес, но това е по-скоро заради мисълта, че седмицата е по-дълга с един ден и няма да завърши утре. Вземете се в ръце. До обяд разполагате с шанса да преодолеете колебанията си и по този начин да избегнете паричните загуби, които ще си причините заради инат и нежелание да посрещнете проблемите сега.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте хора, които трудно биха могли да бъдат разгадани. Вашият живот е живот на крайностите. От бързия възход към бързото падение – двете неразривно свързани крайности, които се проявяват и в действията ви, и в чувствата ви. Ако не успеете да осъзнаете силата на собствените си желания и не наложите пълен контрол и самодисциплина над живота си, със сигурност ще бъдете подвластни на падението. Пътят към възхода може да бъде постигнат единствено със смирение и доброта, за което могат да ви помогнат чертите на знака Риби. Злобата, интригантството, инатът са чертите, които ви обричат на гибел, и затова не бива да ги проявявате в никакви измерения.

Годината, в която навлизате, ще бъде изпитателна и затова е добре да се подготвите за някои трудности. Не всичко ще върви така, както на вас ви се иска, и понякога ще трябва да се съобразявате с различни обстоятелства. Никога обаче не се отказвайте от целите си, защото, макар и по-трудно, годината обещава, че ще ги постигнете.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *