129 четения

Малка бензиностанцийка във В. Търново се опълчи на големите акули – пусна дизел по 1,58 лв.

Само пред бензиностанция „Трапезица“ се вият опашки

НЕОЧАКВАНО ЗА МНОЗИНА МАЛКА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СЕ ОПЪЛЧИ НА ГОЛЕМИТЕ ТЪРГОВЦИ НА ГОРИВА И ПУСНА ДИЗЕЛ ПО 1,58 ЛВ. ЗА ЛИТЪР, показа наша проверка вчера на място. Това е най-ниската цена на горивото на масов обект в региона. С няколко стотинки разлика от нея в момента продава и Веселин Марешки, който пръв удари монополистите.

Бензиностанция „Трапезица“ поддържа цени, които са с 10 – 12 стотинки под тези на останалите известни вериги във Великотърновско.

Малката бензиностанцийка на входа на месокомбината „Елит Мес – Минев“ е притежание на софийската компания „Уран ойл груп“, показа наша проверка. На място ни обясниха, че всеки желаещ получава и карта за отстъпка, която му носи отбивка от 10 стотинки под официално обявените цени. Качеството е без компромис. Според търговците именно това в момента е реалната цена на горивата, а останалото са спекулации. Заради евтините горива единствено тук се извиват опашки, видя още „Борба“.

Междувременно публична тайна е, че варненският лекарствен и отскоро горивен бос Веселин Марешки продължава да оглежда терени, за да прави бензиностанция. Собственик на вече изградена в чертите на града наскоро му е поискал милион, за да му отстъпи част от нея, но до сделка не се е стигнало. Бизнесменът предпочитал да вземе свободен терен на главния път София – Варна, а не по кварталите.

Стилян НАЙДЕНОВ

Светослав СТЕФАНОВ

6 коментара за “Малка бензиностанцийка във В. Търново се опълчи на големите акули – пусна дизел по 1,58 лв.

 • 10.03.2016 в 19:41
  Permalink

  И как се доказва качеството на предлаганите горива?

  Отговор
 • 10.03.2016 в 20:16
  Permalink

  стига бе, в радиус 7-8 км има още 4-5 на тази цена.. има и други неточности, но за каузата става, само да не е само за рекламата..

  Отговор
 • 10.03.2016 в 21:20
  Permalink

  Какви стотинки, какви пет лева, само като видите името на фирмата ви става ясно, че това са …, хайде задръстете си дюзите .. Направете справка в ТР кой е собственик на фирмата ..шменти-капели..

  Отговор
  • 12.03.2016 в 14:26
   Permalink

   Ти как го разбра това не е много ясно.

   Отговор
 • 10.03.2016 в 21:41
  Permalink

  Старо ви е инфото. Варненският лекарствен бос Веселин Марешки вече си е купил две бензиностанции на територията на В. Т. област, които до месец трябва да отворят. Проверявайте информацията преди да драскате глупости от рода на една жена ми каза…
  А и освен това си е купил и голям просторен апартамент в известен баровски квартал в града.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!