Culture Beat feat. Tania Evans се присъединяват към „Обичам 90-те“

Промо цена за групов билет пускат организаторите по повод 8-ми март

Всички фенове на „Обичам 90-те“ могат да се възползват от промо билети за събитието, които организаторите пускат по повод 8-ми март. В рамките на цялата седмица може да зарадвате приятелите си, а и вас самите като си купите промоционални билети за предстоящото юбилейно издание на концерта, което ще се състои на 11 юни в София. Билетите са в наличност само в системата на Ticket Logic и са в следните ценови категории: VIP билет за трима на цена от 150 лв. и групов стандартен билет за трима на стойност 90 лв.

Организаторите на концерта Coco Agency и Радио ENERGY не спират с изненадите до тук. От днес е ясно и името на нов изпълнител, който ще се присъедини към досега обявените артисти на „Обичам 90-те“ – La Bouche, Fun Factory и C-Block. Culture Beat feat. Tania Evans ще са част от програмата на концерта. Tania Evans ще изпълни най-големите хитове на групата както и хитове от соловата си кариера. На сцената към нея ще се присъедини и рап изпълнителя Krayzee, който през 90-те се изявява заедно с друга легенда на евро денс музиката – C. C. Catch.

Немският музикален денс проект Culture Beat е формиран през 1989 г. от Torsten Fenslau. Характерното за формацията е, че през годините неколкократно сменя състава си, а комерсиалния си успех достигат през 1993 г. с хитовата песен „Mr. Vain“, с вокалите на Tania Evans и рапъра Jay Suprem. Сигълът застава на номер 1 в 13 страни, сред които за Германия, Обединеното Кралство и Франция. Също толкова успешен се оказва и следващият им албум „Serenity“, от който остват хитове като “Got To Get It” и “Anything”. Музикалните критици определят албума „Serenity“ като ключов момент от историята на денс музиката.

Линк към промо билетите в системата на Ticket Logic: http://www.radioenergy.bg/article/promo-tseni-za-i-love-the-90s-za-8-mart

Линк към фен страницата на концерта във Фейсбук: https://www.facebook.com/Ilovethe90sBG/

Линк към фен страницата на Радио ENERGY във Фейсбук: https://www.facebook.com/RadioENERGYbg/?fref=ts

Culture Beat official video for „Mr. Vain“: https://www.youtube.com/watch?v=mfWb_60lhw0

Tania Evans – Megamix 2015: https://www.youtube.com/watch?v=b9jAvoXb_X0

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *