12 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 11 – 17 март

Липсата на откровеност може да съсипе връзки, градени с години

Здраве: Не прекалявайте с престоя пред компютъра или телевизора днес, за да си спестите досадното главоболие. В събота и неделя се обличайте според температурите навън. Възможни са настинки, които да прераснат в нещо по-сериозно впоследствие. В понеделник и вторник пазете дихателната система. Проветрявайте по-често помещенията, в които престоявате. Свежият въздух влияе добре и на работоспособността ви. В сряда и четвъртък са възможни стомашни проблеми. Не си внушавайте болести.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си в дните от петък до вторник включително. Заради фазата на Луната растежът се ускорява. Подходящи дни за масажи са понеделник и вторник. Включете ароматни масла, които успокояват организма от натрупания стрес. Неблагоприятни за подстригване на косите и епилация на тялото са сряда и четвъртък.

Хранене и диета: Луната е нарастваща. Слабеем трудно, дори да сме на диета. Хапвайте по малко и начесто, хранете се поне пет пъти на ден в малки количества. Лунната диета тази седмица започва на 15 март, вторник, точно в 19.02 ч. с настъпване на фаза първа четвърт. В дните сряда и четвъртък бъдете внимателни с подправките, с които овкусявате гозбите. Възможни са обостряния на колит или гастрит. Не яжте пържено.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Овен, Телец, Близнаци и Рак. Лесно поемаме отговорности и градим малките тухлички на своя живот. Можем да поставим начало, стига да решим. Периодът е благоприятен за промени. Да внимават всички, родени в Овен, Телец, Близнаци и Рак. За тях тази седмица е една от важните през март.

В петък, 11 март, Меркурий и Нептун са в съвпад в Риби. Лесно ставаме жертва на измами в желанието си да постигнем успехи по лесния начин. Преценете възможностите около себе си и едва след това поемайте отговорности. Внимавайте какво говорите и обещавате.

В неделя, 13 март, Венера навлиза в Риби. Започваме да обръщаме особено внимание на емоциите във взаимоотношенията. Намерете поводи за радост и положителни мисли. Самотните имат възможност до края на месеца да намерят желания партньор.

В понеделник, 14 март, Меркурий и Сатурн са в квадратура, а също и Марс и Венера. Не си докарвайте състояния на отпуснатост и депресия, свързани с ниска самооценка. Просто сте си поставили по-високи, непосилни цели, които не сте в състояние да постигнете сега. Уравновесете хармонията в себе си, вместо да си изкарвате яда върху другите.

Във вторник, 15 март, Меркурий и Юпитер са в опозиция. Липсата на откровеност пречи на взаимоотношенията – и междуличностни, и партньорски, и взаимоотношения по бизнес. Преценете дали заради желанието си да скриете истината е разумно да съсипете с години градени връзки.

 

ОВЕН

Разширете общуването

Този период разкрива възможности за делови напредък и хармония в личен план. На хоризонта се задават подходящи контакти и позвънявания в точния момент. А идеите, които имате, ще се възприемат добре и от хората около вас. Не ограничавайте, а разширявайте контактите си. Общуването е важно през тази седмица, а вие го осъществявате с лекота. И все пак, правете го с разум, а не с емоции, защото все ще се намери някой, който да се възползва от вашата наивна емоционалност.

 

ТЕЛЕЦ

Справяте се брилянтно

 

Започвате периода със затишие, което за вас е ценно време. Нуждаете се от него, за да анализирате бъдещите си планове. През уикенда настъпва етап на бурни промени и емоции. Луната преминава през знака ви. Внимавайте да не извършите импулсивни действия, за които да съжалявате след време. През идната работна седмица се изненадвате от себе си, че сте работоспособни, въпреки че сте почивали само в неделя. Изпълнявате доста задачи и се справяте брилянтно. Пазете се от лицемерно настроени хора, както и от измами.

 

БЛИЗНАЦИ

Важен период

 

Пред вас е поредният важен, мъчителен, но и доста благоприятен период. В момента вземате дългосрочни решения за своето битие и това го прави толкова важен и отговорен. Всичко това буди вътрешни противоречия, свързани с преодоляване на душевни конфликти. Затова е и труден. Но все пак ви води към по-добро дългосрочно начало, към промени в начина ви на мислене. Ето какво го прави благоприятен. Пазете се от измами и от хора, които искат да ви използват.

 

РАК

Помислете за себе си

 

В хармония със себе си сте. Новолунието отми доста негативни мисли от съзнанието ви, сложи край на някои вътрешни противоречия и ви даде поле да се изявите в една нова светлина от тук нататък. Седмицата ще бъде благоприятна въпреки опасността някой да ви измами или да се възползва от доброто ви душевно разположение. Всъщност в момента изпитвате удоволствие да сте в полза на другите. Внимавайте доколко се раздавате, за да не си навредите с цялата тази жертвоготовност.

 

ЛЪВ

Нова страница

 

Периодът разгръща пред вас нови хоризонти. Очаква ви делови напредък и успех в личните взаимоотношения. Ще чувствате обаче и страх от всичко неизвестно и ново, което ви се случва. Повярвайте, то е за добро и ще ви донесе само благоприятни развития от тук насетне. В любовта правете повече компромиси, за да запазите хармонията и да подобрите взаимоотношенията там. След новолунието през тази седмица вие открехнахте нова страница в живота си.

 

ДЕВА

Престаравате се

 

Не се плашете от напрежението през следващата седмица. То е съпроводено от шансове и възможности да се изявите и да постигнете просперитет на работното място. Напрегнати сте, защото сте перфекционисти и изпипвате всичко в детайли. Това изисква много време, с което не разполагате към този момент. Налага се да действате по-бързо. В личния си живот преживявате кратък момент на застой, но той ще ви даде възможност за преоценка и пренареждане на приоритетите.

 

ВЕЗНИ

Сериозно решение

 

Действайте с присъщата за вас мотивираност и упоритост. Бъдете целенасочени, без да поемате по няколко дини под мишница. Хванете ли нещо, довършете го докрай. Избягвайте пререканията и не подавайте ухо за интригите около себе си. Точно сега не ви трябва да се замесвате в клюки и сплетни. Моментът е подходящ за вземане на важно решение от глобален житейски мащаб. Реализацията ще последва в следващите месеци. Внимавайте и следете за измами около себе си. Не вярвайте на празни обещания.

 

СКОРПИОН

Шанс на любовта

 

Трудностите на работното място през последната седмица бяха често явление. Вие обаче се борехте достойно с тях и успяхте да ги преодолеете без проблем. Работата през уикенда, липсата на достатъчно слънце и мрачното време са причина през следващата седмица да загубите мотивацията си. Можете да я възвърнете единствено ако обърнете повече внимание на личния си живот. Радостта в любовта ще ви върне искрата във всички останали житейски области.

 

СТРЕЛЕЦ

Важна седмица

 

Напрежение и нерви са залегнали в следващата седмица и точно това е предупреждението в хороскопа ви. Често се потапяте в емоции и не успявате да контролирате този процес. Сега ще трябва да се научите да го правите, освен ако не искате да пропуснете всички добри възможности на периода, изпадайки в нервни кризи и отчаяние. Стегнете се. Изживявате важен момент и при мнозина тази седмица формира шансовете за целия пролетен сезон.

 

КОЗИРОГ

Кратко затишие

 

Стартирате периода в мълчание, без да ви се общува с когото и да било. Причината не е в другите, а във вас самите. Разкъсвани сте от вътрешни противоречия, за които ви е нужно време да разрешите. Не пропускайте да работите в събота. Останете ли си вкъщи, все ще се намери някой, който да ви ядоса или разстрои. Повече хармония в семейството ви очаква от неделя нататък. Постарайте се и в службата да цари хармония. Имайте едно наум при новите запознанства. Възможно е някой да се опита да ви измами още в момента на запознанството.

 

ВОДОЛЕЙ

Водени от съдбата

 

И за вас периодът ще бъде мъчителен, но доста сериозен и обещаващ. Сега сте обект на промени, трансформации и решения. Често всичко това не зависи от вас, а вие просто сте обект и потърпевша страна. Засега го отчитате като негативна тенденция, но в дългосрочен аспект ще видите, че съдбата си знае работата и сама е разместила пластовете така, че да успявате. Отпуснете се, не правете нищо против волята си, но и не го удряйте на безхаберие. Каквото трябва да се случи, то ще се случи. Вие сте участници в цялата тази ситуация.

 

РИБИ

Стартът е поставен

 

Новолунието през последната седмица ви облагороди. Постави ви в изцяло нова ситуация и ви показа пътя, по който да вървите от тук насетне. Приключихте с дилемите и колебанията. Сега сте наясно със себе си. Следващите дни предвещават промени и успехи. От голямо значение е вашата последователност, инатливост и умение да постигате търпеливо своите цели. Настъпва благоприятното време за утвърждаване на започнатото. В личен план също ви чака незабравимо изживяване, но то ще е насочено главно към уикенда.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

11 март. Колебливи и нерешителни сте вие, родените на 11-а дата от месец март. Обичате да обвинявате другите заради собствената си отстъпчивост и колебливост. Често пропускате срокове, закъснявате с решенията си. Това е нещото, което трябва да се преодолее незабавно. Успеете ли да осъзнаете своите собствени отговорности и това, че можете да диктувате правилата на своя собствен живот, ще се чувствате далеч по-добре. Притежавате много скрити таланти, които няма как да изявите, ако сте плахи, нерешителни и стеснителни.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ви ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

12 март. Въпреки че сте отворени към света, с чисти души и помисли, като достойни представители на знака Риби, обичате да не изказвате всичко докрай и да криете тайни в своята душа. Често разговаряте уж открито, но винаги с една нотка резервираност. Такива сте си и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира някой друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Годината, в която навлизате, ще ви научи да понасяте и монотонните моменти в живота си. Тя се свързва със стабилизацията, с края на промените и временния застой, който осигурява стабилност и заздравяване на всички позиции.

Здраве: Възможни са чести настинки. Заздравете имунната система.

13 март. Сами сте си избрали да се родите на тази дата, тъй като това е дата на кармична разплата за този живот. Това означава, че ще постигнете успех с много труд и упоритост. Ще вървите бавно и внимателно по улиците на своето битие. А те са залостени с прегради и бариери, които все се налага да преодолявате. Всички трудности ви учат на упоритост и ви обогатяват с нови знания. Уменията, като ловкост, пресметливост и издръжливост, които придобивате, ще ви помагат през целия живот. Важното е да не предавате торбата с кармичните дългове на други хора, а да вдигате всички бариери сами, да преодолявате всяко препятствие без чужда помощ.

Навлизате в година на анализ и преоценка на изминалите девет години. Нужно е да бъдете критични към себе си и към хората около вас. Това ще бъде и година, удобна за обучение и преквалификация, и вие трябва да използвате това време пълноценно.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли, кожни инфекции.

Станислав Климентов

 

3 коментара за “Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 11 – 17 март

 • 11.03.2016 в 2:23
  Permalink

  Zashto vashiq horoskop veche nikade ne se vizhda po stranicata vi?? I da iskam da vidq neshto ot predi nqma kak da go namerq? Ima samo edna relkama na horoskopi, koqto ne se znae spam li e ili shte si zarazq komputara ako klikna na neq i ne mi garantira, che tova sa vashite prognozi, koito chetem tuk..

  Отговор
  • 11.03.2016 в 8:08
   Permalink

   Всеки ден на начален екран на страницата може да виждате последния публикуван хороскоп. В календара в долния десен ъгъл на страницата, може да преглеждате статиите, времето и хороскопите за всеки един ден от седмицата.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!