Кметът Даниел Панов отличи Марк Бата със Старопрестолна грамота

Старопрестолна грамота връчи на заместник-председателя на Съдийската комисия на УЕФА Марк Бата кметът Даниел Панов. Двамата се срещнаха във В. Търново по време на посещението на французина в страната ни този уикенд. Бата е наблюдаващ ръководител на УЕФА за българските съдии и консултант на президента на БФС Борислав Михайлов по реферските въпроси.

На работната среща в старата столица присъстваха още заместник изпълнителният директор на футболната централа Антон Попов, съдийският наблюдател на УЕФА Ичко Лозев и временно изпълняващият длъжността шеф на Съдийската комисия на БФС Петър Петров. Марк Бата получава Старопрестолната грамота за особени заслуги към българското съдийство и за популяризиране името на Велико Търново в чужбина. На свой ред той подари комплект химикалки на УЕФА на кмета Даниел Панов с пожелание да разписва с тях важни за развитието на Община Велико Търново договори.

През февруари миналата година Марк Бата отново бе в старата столица по време на семинар на елитните съдии и бе отличен със златна значка на общината. Три месеца по-късно той гостува във В. Търново с реферите, ръководещи мачовете от Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години, което се проведе тогава у нас и донесе на кмета Даниел Панов специален марков часовник на Европейската футболна централа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.