Любомир Чавдаров е новият лидер на БСП в Свищов

НОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП В СВИЩОВ ИЗБРА ОБЩИНСКАТА ПАРТИЙНА КОНФЕРЕНЦИЯ. Това е Любомир Чавдаров, който е досегашен зам.-председател на общинския партиен съвет и лидер на Младежкото обединение в БСП – Свищов. Чавдаров членува в БСП от 2009 г., завършил е бакалавърска степен „Публична администрация“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и магистратура „Финансов мениджмънт“ в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ в Свищов, както и следдипломна квалификация „Политически мениджмънт“ от Нов български университет. Работи в частния сектор.

На форума досегашният лидер на червената партия в крайдунавския град Милен Манолов представи отчет за работата на структурата. Той отбеляза изборната победа на местния вот, където БСП спечели кметското място. Освен това 7 общински съветници, трима кметове на населени места и двама местни управници бяха избрани с подкрепата на социалистите.

На конференцията присъства и кметът на Свищов Генчо Генчев, който благодари за пълната подкрепа на Общинския съвет на БСП по време на предизборната кампания. Градоначалникът представи предстоящите мащабни проекти в община Свищов, които ще се изпълняват в следващите месеци, за което също получи подкрепата на членовете на БСП.

Активистите посочиха четири кандидатури за председател на партията за предстоящия конгрес. 21 основни партийни организации в общината номинираха Михаил Миков, Корнелия Нинова, Драгомир Стойнев и Красимир Янков.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.