Новини

Откриваме обновения магазин на Хиполенд с концерт на Крисия!

Скъпи деца и родители,

Вие познавате Хиполенд от далечната 2007 г. Почти едно цяло поколение деца от Велико Търново израснаха с висококачествените стоки, които предлагаме. За да продължим да ви радваме все повече и да превръщаме всяко посещение при нас в празник на детските усмивки, обновихме изцяло познатия ви любим магазин в Mall Велико Търново!

За да отпразнуваме  заедно с вас, нашите верни клиенти и приятели, тази впечатляваща промяна, сме поканили талантливата малка певица Крисия. Тя ще пее за всички вас и за Хиполенд на 2 април, събота, от 17:00 часа, на сцената на ниво партер в Mall Велико Търново! Ще имате възможността да чуете на живо и новата песен на Хиполенд, която Крисия ще изпее за вас и за новия си любим приятел – хипопотама Хипо! Усмивките и доброто настроение са гарантирани!

А това, което ви очаква в обновения Хиполенд, е приказната атмосфера, която ще ви върне в детството. Още на входа, с праисторически рев ще Ви приветства истински динозавър от далечното минало. Едва прекрачили прага, Вие попадате в чудния свят на играчките, с любимите марки на всички малки момченца и момиченца! Посрещат ви красавицата BARBIE, за която мечтаят малките дами, и костенурките Нинджа, любими герои на поколения деца. Следват чудовищните красавици MONSTER HIGH и чаровницата Маша, с верния й приятел Мечока. След това попадате в света на високите скорости в кътовете на MAISTO и HOT WHEELS. Феновете на конструирането ще открият огромно разнообразие на модели LEGO, а любителите на пъзелите ги очакват прекрасните тематични серии на CLEMENTONI. И още много, много играчки в обновения, приветлив, приказен Хиполенд!

Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *